Service
Winkelwagen
Menu

KONG Sherps Sheep

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  KONG Sherps Sheep

  De KONG Sherps Sheep is ontworpen om het speelplezier van de hond te verlengen. Waar de meeste honden knuffeltjes na verloop van tijd kapotgebeten worden is de KONG Sherps Sheep extra stevig. Dit komt doordat deze is gemaakt van een dubbele laag. Hierdoor zal deze dus minder snel kapot gaan.

  Daarnaast is de knuffel voorzien van een pieper over de gehele lengte van de knuffel. Dit zorgt ervoor dat de honden er nog meer plezier aan beleven doordat bij de kleinste aanraking de knuffel geluid zal maken. Om het speelplezier nog meer te vergroten zijn de oren van dit knuffeltje voorzien van een vulling die zorgt voor een kraakgeluid. Hier zijn de honden dol op.

  Het knuffeltje komt in de vorm van een schaapje en is extra zacht. Hierdoor kunnen de honden lekker spelen en knuffelen met de KONG Sherps Sheep. Het knuffeltje is ontworpen om rustig te apporteren binnenshuis en om lekker mee te spelen. Na verloop van tijd kunnen hondenknuffels kapot gaat waardoor jouw woonkamer is bedekt met de vulling van de knuffel. Met de KONG Sherps Sheep zal je hier geen last meer van hebben. Dit vergroot de levensduur van de knuffel en zorgt ervoor dat de honden nog langer plezier kunnen beleven van hun knuffeltje.

  Het speelgoed is te gebruiken voor alle soorten honden van elke afmeting, ras of leeftijd. Door de afmeting van de knuffel is deze namelijk voor iedere hond makkelijk vast te pakken. Hierdoor kun je samen met jouw hond spelen met de KONG Sherps Sheep of kan de hond zelf rustig spelen. De unieke pieper en de knisperende oren van dit knuffeltje zorgen voor een eindeloos speelplezier. De knuffel kan worden gewassen zodat deze lang nieuw blijft en fris blijft ruiken. De Sherp Sheep zal ongetwijfeld het favoriete speelgoed worden van jouw hond doordat de hond door middel van geluid wordt getriggerd. Dit vergroot het speelplezier van de hond aanzienlijk.

  Eigenschappen

  • Super zachte knuffel
  • Geluid door de hele knuffel incl. oren
  • Geschikt voor alle soorten honden

  Afmetingen

  28,0 x 17,0 x 9,0 cm

Andere klanten kochten ook