Service
Winkelwagen
Menu

Kerbl TaonX Eco Dazenval

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Dazenval

  In de zomer hebben paarden vaak last van dazen. Een dazenval kan helpen om de overlast door deze insecten te verminderen en zo de rust in de weide te laten terugkeren. Hoe werkt een dazenval? De zwarte bal wordt verwarmd door de zon en beweegt in de wind. Deze bewegende warmtebron trekt de daas aan; ze denkt dat het een prooi is. De daas landt op de bal en vliegt teleurgesteld naar boven, richting het licht. Op deze manier vliegt de daas de dazenval in, die bovenaan de trechter bevestigd is.

  Dazenval TaonX Eco

  De TaonX Eco dazenval van Kerbl is de economische versie van de Kerbl TaonX dazenval. De Eco versie is geschikt voor het beschermen van kleinere gebieden en voor plaatsen waar er geen dazenval op de grond gemonteerd kan worden.

  Voordelen

  • Iedere val vermindert de aanwezigheid van dazen in de directe omgeving met maximaal 95 procent.
  • De dazenval heeft een bereik van ongeveer 5.000 m²
  • Door de bijgeleverde schakelketting gemakkelijk op te hangen aan bijvoorbeeld bomen
  • Niet giftig en milieuvriendelijk
  • 2 jaar garantie op mechanische onderdelen

  Maat

  Diameter paraplu: ongeveer 1,10 m

  Inhoud

  Bal inclusief pomp en textiel riem, textiel paraplu, gevlochten draad voor het uitrekken van de paraplu, gegalvaniseerd container houder inclusief bandjes en karabijnhaak, 3-stuk textiel riem met karabijnhaak en 100 cm ketting voor ophangen van de val en een gebruikershandleiding.

Andere klanten kochten ook