Service
Winkelwagen
Menu

Julius K9 IDC Riemtuig

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Julius K9 IDC Riemtuig

  De IDC Riemtuig van Julius K9 heeft een sportieve en innovatieve uitstraling. De riemtuig zal comfortabel zitten voor jouw hond door het ergonomische design en de verstelbare lijnen. Met de geharde gesp kun je jouw hond veilig en comfortabel bevestigen aan een riem. Het label is reflecterend en is vervangbaar door andere labels met uitspraken als ''Gentleman'' of ''Niet aaien''.

  Eigenschappen

  • Sportieve riemtuig
  • Ergonomisch design
  • Geharde gesp
  • Reflecterend label

  Kleur

  Zwart

  Maten

  Om er zeker van te zijn dat je de juiste maat voor jouw huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier goed op te meten. In het artikel Hoe weet ik welke maat mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe je jouw huisdier het beste kunt opmeten.

  Maten Julius K9 IDC Riemtuig
  Maat Omvang borst Gewicht hond
  Maat 0 40 - 53 cm 4 - 7 kg
  Maat 1 49 - 67 cm 7 - 15 kg
  Maat 2 71 - 96 cm 28 - 40 kg
  Maat 3 82 - 115 cm 40 - 70 kg

  Wat als het Julius K9 IDC Riemtuig niet past?

  Om te controleren of het Julius K9 IDC Riemtuig past, mag je het tuig uit de verpakking halen en naast jouw huisdier houden. Zo kun je controleren of het past. Je mag het tuig, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat het tuig bevlekt, gedragen, hondenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar je teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Andere klanten kochten ook