Service
Winkelwagen
Menu

Hunter Neopren Perfect Fit Harnas

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Product Informatie

  Hunter Neopren Perfect Fit Harnas

  Het Neopren Perfect Fit Harnas van Hunter is perfect voor sportactiviteiten. Het tuig is eenvoudig in gebruik; je laat je hond er simpelweg 'in stappen'. Het harnas is vijfvoudig verstelbaar en heeft een handige kliksluiting. De verstelbare riemen van het harnas kunnen aangepast worden naar de omtrek van het lichaam van je hond. Daarnaast zorgt de neopreen vulling voor extra comfort voor je viervoeter. Het nylon tuig is scheurvast, gemakkelijk schoon te maken en weerbestendig. Je bevestigt eenvoudig een riem aan het tuigje door middel van de D-ring.

  Eigenschappen

  • Grijs gekleurd harnas, ideaal voor sportactiviteiten
  • Met handige kliksluiting en vijfvoudig verstelbare riemen
  • Neopreen vulling voor extra comfort
  • Gemaakt van scheurvast, weerbestendig en gemakkelijk schoon te maken nylon

  Kleur

  Grijs met zwarte details

  Maat

  Om er zeker van te zijn dat je de juiste maat voor jouw huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier goed op te meten. In het artikel Hoe weet ik welke maat mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe jij jouw huisdier het beste kunt opmeten.

  MaatvoeringHunter Neopren Perfect Fit Harnas
  MaatHalsomvangBorstomvang
  XS19 – 32 cm38 – 48 cm
  S22 – 38 cm45 – 57 cm
  M30 – 42 cm53 – 65 cm
  L34 – 50 cm60 – 76 cm
  XL40 – 59 cm73 – 94 cm
  XXL46 – 67 cm81 – 100 cm

  Wat als de Hunter Neopren Perfect Fit Harnas niet past?

  Om te controleren of de Hunter Neopren Perfect Fit Harnas past, mag je het harnas uit de verpakking halen en naast je huisdier houden. Zo kun je controleren of het past. Je mag het harnas, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als deze in aanraking is geweest met je huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat het product bevlekt is, gedragen is, haar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar je teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en/of terugsturen.

Andere klanten kochten ook