Service
Winkelwagen
Menu

Hokamix Classic

Kies je product (3 varianten)
Nu besteld, maandag in huis
€ 17,10
(€ 42,75 / kg)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Hokamix Huid, Vacht, Vitaliteit heet voortaan Hokamix Classic. Daarnaast heeft de verpakking van dit product een nieuwe uitstraling gekregen. De samenstelling is niet gewijzigd.

  Hokamix Classic

  Hokamix Kruidenmix is een aanvullend diervoeder voor een gezonde vacht, huid en vitaliteit. Verbetert de vachtconditie en levert een belangrijke aanvulling van vitaminen, mineralen en sporenelementen.

  Ondersteunt natuurlijk lichaamsreiniging

  De in Hokamix aanwezige kruiden dragen bij aan het reinigen van het lichaam en een optimale stofwisseling. Tevens worden vitaminen, mineralen en sporenelementen aangevuld. De maag en darmen hebben de mogelijkheid om de voor het lichaam noodzakelijke voedingsstoffen via het verteringsproces beter op te nemen en eventuele tekorten in het lichaam aan te vullen.

  Dosering poeder

  Per kg lichaamsgewicht kunt u 1 gram Hokamix Poeder geven. 1 afgestreken maatschepje is ongeveer 5 gram. Hokamix Poeder kan gegeven worden vanaf 3 weken. Let op: Maximaal 15 gram per dier per dag.

  Dosering tabletten

  Dosering
  Lichaamsgewicht (kg) Aantal per dag
  Pups vanaf 3 weken 0.5 tablet
  tot 5 kg 2 tabletten
  tot 10 kg 4 tabletten
  tot 15 kg 6 tabletten
  vanaf 15 kg 7 tabletten
  vanaf 40 kg 8 tabletten

  Indien gewenst mag u bij hardnekkige klachten de dosering verdubbelen. Deze dosering opbouwen in 5 dagen en gedurende 6 weken aanhouden.

  Ingrediënten

  Hokamix is een natuurproduct welke bestaat uit een mix van 30 verschillende plantenkruiden. Deze kruiden bevatten natuurlijke vitaminen, mineralen en spoorelementen welke eventuele tekorten in het lichaam aanvullen. Ze bevatten echter ook biologisch actieve bestanddelen met elk zijn of haar eigen specifieke functie(s) in het lichaam. Plaatselijke verschijnselen, zoals schilfers kunnen een aanwijzing zijn dat het gehele lichaam uit evenwicht is. Door de ingewikkelde samenstelling van de medische planten en door het groot aantal werkzame stoffen, bezitten zij een zeer algemene werkzaamheid in het hele lichaam. Ze beïnvloeden meerdere orgaansystemen zoals het maag-darmkanaal of hart- en bloedvaten.

  VET logo

Andere klanten kochten ook

Hokamix Classic ervaringen
 • Goed
  Door Jose, maandag 25 december 2023

  Makkelijk in gebruik

 • Top product
  Door Anita Burgers, donderdag 23 november 2023

  Jaren geleden dit product gebruikt bij mijn vorige hond op advies van mijn hondentrimster. Mijn hond had kale plekken. In korte tijd helemaal bij gegroeid. Heden ook dit gaan gebruiken als aanvulling. Hierdoor mooie glanzende vacht. Echt een aanrader.

 • zeer goed
  Door Anne, woensdag 5 april 2023

  In het verleden al goede resultaten gehad bij hond na operatie. Nu in gebruik bij hond met stress. Na 3 weken duidelijk verbetering. In het begin wilde ze de tabletten niet maar met een sausje lukte het aardig. Nu eet ze de tabletten uit de hand. Ze laat weten als ik de tabletten vergeet.

 • Hokamix
  Door Verwoerd , zondag 3 juli 2022

  Prima produkt

 • Slechte
  Door Romy, vrijdag 17 juli 2020

  Mijn hond krijgt er diarree van. Begonnen met een half schepje , helaas kan ze er niet tegen