Service
Winkelwagen
Menu

Hilton Herbs DeTox for Horses - Vloeibaar

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 43,80
(€ 43,80 / l)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Hilton Herbs Detox for Horses ondergaat een verpakkingsverandering. De emmers worden vervangen door papieren verpakkingen om het milieu te sparen.

  Hilton Herbs Detox for Horses

  Detox van Hilton Herbs is een ondersteunend supplement voor uw paard of pony. Dit 100% natuurlijke kruidenmengsel draagt bij aan een gezonde lever- en nierfunctie. U kunt dit product gebruiken om uw paard te ondersteunen bij veranderingen in het dagelijkse patroon zoals de aanvang van de weidegang in het voorjaar en de overgang van gras naar hooi in de winter. Hilton Herbs Detox bevat onder andere zaden van de mariadistel en klit.

  Tips Het wordt aanbevolen om bij aanvang van het gebruik van dit supplement de vloeibare versie, Hilton Herbs Detox Gold, te gebruiken. Deze vloeibare versie van Detox wordt namelijk makkelijker opgenomen door het paard. Het wordt niet aanbevolen om beide supplementen naast elkaar te gebruiken.

  Gebruik

  U kunt Hilton Herbs Detox dagelijks aan het voer van uw paard of pony toevoegen. Indien nodig kunt u de benodigde hoeveelheid over twee maaltijden verspreiden. De verpakking is voorzien van een 50ml maatschepje. Eén vol schepje staat gelijk aan 14,15 gram Detox. De hoeveelheden in onderstaande tabel zijn slechts een indicatie; de benodigde hoeveelheid kan per paard afwijken. Let bij het kiezen van de juiste dosering ook op het type paard dat u heeft.

  Hoeveel Hilton Herbs Detox mag ik mijn paard dagelijks geven?
  Stokmaat paard Hoeveelheid Detox Hoeveelheid Detox Gold
  tot 1.27 m 1 schepje 10 ml
  1.27 m - 1.47 m 2 schepjes 20 ml
  1.48 - 1.58 m 3 schepjes 25 ml
  1.59 - 1.68 m 4 schepjes 30 ml
  meer dan 1.69 m 5 schepjes 40 ml

  Inhoud

  Hilton Herbs Detox is verkrijgbaar in een emmer van 1 of 2 kg, Hilton Herbs Detox Gold in een flacon van 1 liter.

  Samenstelling

  Detox: Mariadistelzaden, wortel van paardenbloem, klitwortel, kleefkruid, brandnetelblad, zoethoutwortel, paardenbloemblad. Detox Gold: 1:3 tincturen van mariadistelzaden, wortel van paardenbloem, klitwortel, kleefkruid, brandnetelblad, zoethoutwortel, paardenbloemblad, appelazijn.

  VET logo

Andere klanten kochten ook

Hilton Herbs DeTox for Horses - Vloeibaar ervaringen
 • Prima detox kruiden!
  Door Nicky , woensdag 8 maart 2023

  De kruiden ruiken erg lekker en de paarden willen het goed eten. Het is makkelijk te voeren. Wij geven de paarden nu al een aantal jaar een jaarlijkse kuur en blijven dit ook zeker doen! De gedroogde kruiden vinden wij makkelijker te doseren dan de vloeibare variant.

 • Detox kuur
  Door Chantal, zaterdag 20 april 2019

  Mijn paard heeft in het voorjaar altijd een keer last van de overgang hooi- gras. Me eens ingelezen over een detox kuur, ik heb gekozen voor dit product. Eerst vloeibaar en daarna de kruiden en het resultaat is heel goed, ze heeft voor zover ik kan nagaan geen tekenen van buikpijn gegeven. Ik doe dit volgend jaar weer zo.