Service
Winkelwagen
Menu

Hilton Herbs Calm & Collected for Horses - Vloeibaar

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 43,80
(€ 43,80 / l)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Hilton Herbs ondergaat een verpakkingsverandering. De emmers zijn vervangen door papieren verpakkingen om het milieu te sparen.

  Hilton Herbs Calm & Collected for Horses

  Calm & Collected van Hilton Herbs is een natuurlijk supplement dat gespannen paarden helpt om te ontspannen. Denk hierbij aan spanningen door nieuwe situaties (nieuwe omgeving, het zadelmak maken van een jong paard ect.) maar ook aan paarden die om een medische reden minder inspanning mogen leveren of minder naar buiten kunnen. Calm & Collected bevat verschillende kruiden waaronder kamille en valeriaan. Deze dragen bij aan het verminderen van de reactie op spanning en helpen uw paard te ontspannen.

  Tips Het wordt aanbevolen om bij aanvang van het gebruik van dit supplement de vloeibare versie, Hilton Herbs Calm & Collected Gold, te gebruiken. Deze vloeibare versie van Calm & Collected wordt namelijk makkelijker opgenomen door het paard. Het wordt niet aanbevolen om beide supplementen naast elkaar te gebruiken. Als uw paard langere tijd op box rust staat, kunt u ervoor kiezen om Hilton Herbs Rest & Recover Gold te gebruiken. Als uw merrie last heeft van spanningen die gerelateerd zijn aan hengstigheid, kunt u de Hilton Herbs Easy Mare producten gebruiken.

  Gebruik

  U kunt Hilton Herbs Calm & Collected dagelijks aan het voer van uw paard of pony toevoegen. Indien nodig kunt u de benodigde hoeveelheid over twee maaltijden verspreiden. De verpakking is voorzien van een 50ml maatschepje. Eén vol schepje staat gelijk aan 11,5 gram Calm and Collected. De hoeveelheden in onderstaande tabel zijn slechts een indicatie; de benodigde hoeveelheid kan per paard afwijken. Let bij het kiezen van de juiste dosering ook op het type paard dat u heeft.

  Hoeveel Hilton Herbs Calm & Collected mag ik mijn paard dagelijks geven?
  Stokmaat paard Aantal schepjes Calm & Collected Hoeveelheid Calm & Collected Gold
  tot 1.27 m 1 schepje 10 ml
  1.27 m - 1.47 m 2 schepjes 20 ml
  1.48 - 1.58 m 3 schepjes 25 ml
  1.59 - 1.68 m 4 schepjes 30 ml
  meer dan 1.69 m 5 schepjes 40 ml

  Inhoud

  Hilton Herbs Calm & Collected is verkrijgbaar in een emmer van 1 of 2 kg, Hilton Herbs Calm & Collected Gold in een flacon van 1 liter.

  Samenstelling

  Calm & Collected: Valeriaanwortel, kamille, verbana, heemst, meidoorn, moerasspirea. Calm & Collected Gold: 1:3 tincturen van valeriaan, kamille, verbana, heemst, meidoorn, moerasspirea, appelazijn.

  VET logo

Andere klanten kochten ook

Hilton Herbs Calm & Collected for Horses - Vloeibaar ervaringen

Heb je ervaring met Hilton Herbs Calm & Collected for Horses - Vloeibaar ? Geef jouw mening over dit product

Schrijf jouw eigen review