Service
Winkelwagen
Menu

Hill's S/D

Hill’s S/D Dissolution is dieetvoer voor honden of katten met struvietkristallen of -stenen in de urinewegen. Deze dieetvoeding is speciaal samengesteld door dierenartsen om de struvietkristallen en -stenen bij je hond of kat op te lossen.

Meer informatie

1 - 1 van 1 Producten

Urinewegproblemen

Elke hond of kat kan in zijn of haar leven last krijgen van struvietkristallen of -stenen in de urinewegen. Aandoeningen aan de urinewegen worden vaak veroorzaakt door de vorming van minerale kristallen en stenen in de urinewegen die bloed in de urine , blaasontsteking en zelfs levensbedreigende obstructie kunnen veroorzaken. De Hill’s S/D Dissolution is gericht op een zure pH-graad van de urine, wat het oplossen van struviet bevordert. Mocht je het vermoeden hebben dat je viervoeter last heeft van de urinewegen, raadpleeg dan altijd de dierenarts.

Hill’s S/D Dissolution Canine

Bij viervoeters veroorzaken struvietkristallen over het algemeen urinewegaandoeningen. Dierenartsen hebben speciaal voor honden de Hill’s S/D Dissolution Canine samengesteld. Deze voeding in de vorm van natvoer helpt bij het oplossen van struvietstenen bij honden. Raadpleeg altijd de dierenarts voor extra informatie of dit dieet geschikt is voor je viervoeter.

Hill’s S/D Dissolution Feline

Ook katten kunnen te maken krijgen met urinewegproblemen. Voor deze katten is er de Hill’s S/D Urinary Care Prescription Diet Feline. Deze voeding van S/D Urinary Care voor katten is speciaal samengesteld om struvietkristallen en -stenen bij jouw kat op te lossen. Deze voeding is beschikbaar in droog- en natvoer.

Wil jij jouw huisdier met struvietkristallen of -stenen ondersteunen? Bekijk dan het assortiment van Hill’s S/D.