Service
Winkelwagen
Menu
Profiteer nu tijdelijk van 10% korting op snacks met kortingscode MEDPETSEK10 Lees meer

Hill's n/d - Prescription Diet - Canine

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Product Informatie

  Kanker bij de hond

  Kanker is een aandoening die geassocieerd wordt met de ongecontroleerde groei van abnormale cellen in het lichaam. Deze cellen kunnen massa's of tumoren vormen die pijnlijke en ernstige problemen kunnen veroorzaken wat uiteindelijk, in veel gevallen, kan leiden tot het overlijden.

  Hill's n/d - Prescription Diet - Canine

  Hill's n/d heeft een hoog vet- ,eiwit- en energiegehalte. Vet is een energiebron die niet gemakkelijk bruikbaar is voor de tumor, maar wel voor uw hond. Het hoge gehalte aan omega-3 vetzuren beperkt de tumorgroei, vermindert de bestralingsschade aan de huid en verlengt de overlevingstijd. Toegevoegd arginine bevordert de functie van het immuunsysteem. Vanwege het hoge vet- en energiegehalte moet er geleidelijk overgeschakeld worden naar de volledige voedingshoeveelheid (bijv. over een periode van 4-5 dagen) om de kans op een mogelijk tijdelijke gastro-intestinale verstoring te minimaliseren. Hill's n/d bevat voldoende vitamine E voor adequate plasmaspiegels, maar is welbewust niet voorzien van grote hoeveelheden biologische anti-oxidanten die vrije radicalen bestrijden. Deze zouden namelijk de chemotherapie en radiotherapie, waarvan de werking berust op de productie van vrije radicalen om tumorcellen te vernietigen, kunnen beïnvloeden.

  Ingrediënten

  Natvoer (blik): Rund, varkenslever, gemalen rijst, visolie, kip, eiwithydrolysaat, ijzeroxide, gedroogde bietenpulp, cellulose, kaliumcitraat, calciumcarbonaat, L-arginine, dicalciumfosfaat, taurine, vitaminen en sporenelementen.

Andere klanten kochten ook