Service
Winkelwagen
Menu

Hill's a/d Restorative Care - Prescription Diet - Canine/Feline

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, maandag in huis
€ 44,95
(€ 12,01 / kg)

Profiteer nu tijdelijk van 15% korting op dit product! De korting is al in de prijs verwerkt.

 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Let op! : Dit product ondergaat momenteel een verpakkingswijziging. De samenstelling van dit product is hetzelfde gebleven.

  Herstel en verzwakte gezondheid

  Zowel bij honden als katten kan er veel veranderen door een ernstige ziekte, verwonding of operatie. Het kan deze dieren moeite kosten hun natuurlijke weerstand op peil te houden zonder lichaamsgewicht te verliezen in de vorm van spier- of orgaanweefsel. Dit kan het herstel in de weg staan.

  Hill's a/d - Restorative Care (voorheen Critical Care)

  Hill's a/d Canine/Feline wordt aanbevolen voor herstel en intensieve verzorging na een operatieve ingreep, verminderde eetlust of verzwakking. Dit natvoer bevat een verhoogd gehalte aan speciale proteïnen, om het herstelproces te bevorderen en het immuunsysteem te versterken. De makkelijk verteerbare ingrediënten en extra calorieën helpen bij het herstel na een operatie of ernstige ziekte. Extra lekker, met een zachte textuur, wat het voeden met de hand of een spuit vergemakkelijkt.

  Voedingsadvies

  Voor de beste opname moet de temperatuur van de voeding tussen kamer- en lichaamstemperatuur liggen (20-40°C); voer het niet rechtstreeks uit de koelkast. Bij het voeden met een spuit dient de inhoud van het blik grondig geroerd te worden alvorens u de spuit vult. Ongebruikte porties na 36 uur weggooien. Bij patiënten met een verminderde gastro-intestinale werking kan een overschakelingsperiode van 3 dagen noodzakelijk zijn.

  Contra-indicaties

  Hill's a/d canine/feline wordt niet aanbevolen bij patiënten bij wie het primaire doel is om vochtretentie te vermijden of de opstapeling van stikstofhoudende afvalproducten, fosfor of natrium te voorkomen. Ook is dit voer niet geschikt voor patiënten met een intolerantie voor een hoge vetopname, bijv. met hyperlipidemische pancreatitis, of met een voorgeschiedenis van of een risico op pancreatitis.

  Samenstelling

  Ingrediënten: met Kip: kalkoen, varkenslever, kip (9%), maïs, varkenseiwitisolaat, visolie, mineralen, eiwithydrolysaat, taurine, diverse suikers, vitaminen, gedroogd eigeel en sporenelementen.

  Voedingswaarden: Eiwit: 10.6 %, Vet: 7.9 %, Koolhydraten (NFE): 3.2 %, Ruwe celstof: 0.0 %, Ruwe as: 2.4 %, Calcium: 0.30 %, Fosfor: 0.28 %, Kalium: 0.28 %, Natrium: 0.21 %, Magnesium: 0.025 %, L-arginine: 0.64 %, Totaal VAZK: 1.77 %, Glutamine + Glutamate: 1.34 %, Taurine: 0.16 %, Vitamine A: 47277 IU/kg, Vitamine D: 369 IU/kg, Vitamine E: 184 IU/kg, Omega 3-vetzuren: 0.58 %, Omega 6-vetzuren: 1.61 %, Bèta-caroteen: 1.28 ppm, L-carnitine: 20.0 ppm.

Andere klanten kochten ook

Hill's a/d Restorative Care - Prescription Diet - Canine/Feline ervaringen
 • Eten
  Door Tahira, vrijdag 1 maart 2024

  Ben heel erg tevreden met hun producten en personeel die help .

 • Goed spul
  Door Annaniem, zondag 4 februari 2024

  Na dagen niks meer willen eten en uiteindelijk niet meer drinken, hebben we dit van de dierenarts gekregen (icm met medicatie). Zo kieskeurig als ze kan zijn, dit at ze met liefde en vol overgave.

 • Speciaal eten voor mijn oude kat
  Door Joke, donderdag 18 januari 2024

  Had het voer snel nodig omdat mijn kat oud is en slecht eet. Gaat nu goed met haar .Snelle levering,en goed website gemakkelijk d te navigeren. Ben blij met Medpets alles op het gebied van dieren.👍

 • Uitstekend
  Door Van der Plaats, zondag 18 juni 2023

  Mijn vorige hondje kreeg dit product vanwege gezondheidsredenen. Toen hij overleed vertelde de dierenarts dat mijn nieuwe hondje dit ook wel mocht hebben maar dan voor het lekkere. Zij krijgt nu elke dag een half blikje en zij smult ervan! Dan is het altijd goed.

 • Hill' s A/D
  Door Linda , dinsdag 4 oktober 2022

  Kat moet aankomen en hij vindt het heerlijk, dus heel blij mee...zowel kat als baasje!