Service
Winkelwagen
Menu
Scoor tijdens het EK een unieke voetbal-likmat! Lees meer

Fish4Dogs Sweet Potato Fish Wraps

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Fish4Dogs Sweet Potato Fish Wraps

  De Fish4Dogs Sweet Potato Fish Wraps zijn heerlijke snacks voor jouw viervoeter. De snacks bestaan uit zoete aardappel en daaromheen gewikkeld witvishuid. Het woord ‘Love’ op de verpakking staat voor de liefde die de baasjes voor hun hond hebben en dit uiten door hun hond lekkernijen te geven. Jij kan jouw hond lekker verwennen met deze gezonde snack van Fish4Dogs. De Sweet Potato Fish Wraps bevatten namelijk gemiddeld maar 7 calorieën per snack en zijn rijk aan kalium en vitamine A.

  Let op: In het zakje zit een klein zuurstofabsorbeerder zakje. Voed deze niet aan de hond!

  Fish4Dogs

  Fish4Dogs is een Britse onderneming die gelooft in de kracht van vis. Dit omdat vis onder andere rijk is aan Omega 3 en hoogwaardige, makkelijk verteerbare eiwitten bevat. De producten van Fish4Dogs worden met oog op duurzaamheid geproduceerd in Noorwegen, waar de vis die gebruikt wordt ook vandaan komt. Het assortiment bestaat uit verschillende complete voeders en smakelijke tussendoortjes. Deze zijn allemaal graanvrij en bevatten geen toegevoegde suikers, conserveringsmiddelen, kleur- of vulstoffen.

  Gebruik

  Hieronder kun je een richtlijn zien voor het aantal snacks per dag. Individuele behoeften kunnen variëren afhankelijk van leeftijd, ras en hoeveelheid activiteit van je hond.

  Aantal snacks
  Grootte hond Aantal snacks per dag
  Kleine hond 1 tot 2 snacks
  Middelgrote hond 2 tot 3 snacks
  Grote hond 3 tot 6 snacks

  Samenstelling

  Samenstelling: zoete aardappel (85%), witvishuid (15%). Analytische bestanddelen: ruw eiwit 28%, ruwe celstof 1,5%, vetgehalte 2%, ruwe as 3%, vocht 15%.

Andere klanten kochten ook