Service
Winkelwagen
Menu

Fish4Dogs Superior Adult Complete

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Fish4Dogs Superior Adult Complete

  Superior Adult Complete van Fish4Dogs is een complete voeding voor uw volwassen hond. De brokken zijn samengesteld op basis van vis, welke van nature rijk is aan Omega 3-vetzuren. Deze dragen onder andere bij aan een gezonde huid, glanzende vacht en soepele gewrichten. Het voer bevat ook krill, deze bevat Omega vetzuren die makkelijker worden geabsorbeerd door het lichaam van de hond. De toegevoegde groenlipmossels vormen een bron van glucosamine en chondroïtine en zijn goed voor het kraakbeen in de gewrichten. Prebioticavezels van Noorse zeewiermaaltijd dragen bij aan de spijsvertering van uw hond.

  Vis bevat makkelijk verteerbare eiwitten, waardoor deze voeding ook geschikt is voor honden met een gevoelige spijsvertering of oudere honden. De brok is graanvrij en bevat aardappelen en erwten als koolhydraatbronnen. Dit maakt dat deze brokken ook geschikt zijn voor honden die gevoelig zijn voor voedselintoleranties. Fish4Dogs Superior Adult Complete is verkrijgbaar in twee verschillende brokgroottes. Wanneer uw hond de senior leeftijd bereikt, is er Fish4Dogs Superior Senior Weight Control.

  Fish4Dogs

  Fish4Dogs is een Britse onderneming die gelooft in de kracht van vis. Dit omdat vis onder andere rijk is aan Omega 3 en hoogwaardige, makkelijk verteerbare eiwitten bevat. De producten van Fish4Dogs worden met oog op duurzaamheid geproduceerd in Noorwegen, waar de vis die gebruikt wordt ook vandaan komt. Het assortiment bestaat uit verschillende complete voeders en smakelijke tussendoortjes. Deze zijn allemaal graanvrij en bevatten geen toegevoegde suikers, conserveringsmiddelen, kleur- of vulstoffen.

  Voordelen

  • Licht verteerbaar
  • Rijk aan Omega vetzuren
  • Met aardappel en erwten
  • Bevat groenlipmossel
  • Met prebioticavezels
  • Verkrijgbaar in twee verschillende brokgroottes

  Inhoud

  1.5 kg en 6 kg (small bite) of 12 kg (regular bite).

  Samenstelling

  Zalm (26%), aardappel (26%), zalmmeel (17%), erwtenzetmeel (17%), zalmolie (6,2%), zalm extract (1,8%), zonnebloemolie, erwtenvezels, krillmeel (0,9%), gistextract, mineralen, moutextract, zeewiermeel, algen (176 mg/kg), groenlipmosselextract (440 mg/kg), spirulina (88 mg/kg).

Andere klanten kochten ook