Service
Winkelwagen
Menu

Fish4Dogs Super Star Training Treats

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Fish4Dogs Super Star Training Treats ondergaat een verpakkingsverandering. De samenstelling is niet veranderd.

  Fish4Dogs Super Star Training Treats

  De Super Star beloningsbrokjes van Fish4Dogs zijn ideaal om te gebruiken bij het trainen van uw hond. De snoepjes hebben een handzaam formaat en zitten vol vis. Het sterke aroma zal de aandacht van uw hond zeker trekken. Daarnaast bevatten de brokjes zalmolie, welke veel Omega vetzuren bevat. Deze dragen bij aan een glanzende vacht en zijn goed voor het kraakbeen in de gewrichten van uw hond.

  Fish4Dogs

  Fish4Dogs is een Britse onderneming die gelooft in de kracht van vis. Dit omdat vis onder andere rijk is aan Omega 3 en hoogwaardige, makkelijk verteerbare eiwitten bevat. De producten van Fish4Dogs worden met oog op duurzaamheid geproduceerd in Noorwegen, waar de vis die gebruikt wordt ook vandaan komt. Het assortiment bestaat uit verschillende complete voeders en smakelijke tussendoortjes. Deze zijn allemaal graanvrij en bevatten geen toegevoegde suikers, conserveringsmiddelen, kleur- of vulstoffen.

  Inhoud

  150 gram

  Samenstelling

  Zalmmeel (33%), verse sardines (22%), zoete aardappel (17%), cassave (13%), zalmolie (8%), visextract (2,5%), zonnebloemolie, gistextract, moutextract, erwtenvezels, gedroogde algen, gedroogde veenbessen en mineralen.

Andere klanten kochten ook