Service
Winkelwagen
Menu

Fish4Dogs Finest Puppy Complete - Witvis Grote Brok

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Fish4Dogs ondergaat een verpakkingsverandering. Deze vernieuwde verpakking draagt bij aan minder verspilling van overmatig verpakkingsmateriaal door het verkleinen van de zakken, zonder vermindering van de inhoud. De samenstelling bevat nog steeds dezelfde hoogwaardige kwaliteit vis met dezelfde smaak, van dezelfde bronnen.

  De Fish4Dogs Finest Adult Complete witvis, zalm en sardine zijn verkrijgbaar in 2 verschillende brokgrootte; klein en groot.

  Fish4Dogs Finest Puppy Complete - Witvis Grote Brok

  Finest Puppy Complete - Witvis Grote Brok van Fish4Dogs bevat boordevol vis, speciaal voor de opgroeiende pups onder ons. Het hoge eiwitgehalte maakt de voeding compleet voor de veel spelende pups. De marine omega 3 in de witvis draagt bij aan verschillende aspecten voor een goede groei van de pup. Zo draagt het bij aan het behoud van vacht- en huidgezondheid, de ontwikkeling van gewrichten, het ondersteunen van de hersenontwikkeling en de vorming van zenuwen. De eiwitten uit de witvis zijn zeer makkelijk verteerbaar, wat goed is voor de spijsverteringsstelsel in ontwikkeling. Fish4Dogs Finest Puppy Complete - Witvis Grote Brok is volledig graanvrij en bevat als koolhydratenbron aardappels en doperwten. De brokken kunnen daarom goed van pas komen voor honden die gevoelig zijn voor voedselintoleranties. Deze variant in grote brok is ideaal voor pups van een middel- en groot hondenras.

  Eigenschappen

  • Bevat makkelijk verteerbare eiwitten
  • Goed voor de spijsvertering in ontwikkeling
  • Omega 3 in de vis draagt bij aan de vacht- en huidgezondheid, gewrichten, ondersteunen van de hersenontwikkeling en vorming van zenuwen
  • Graanvrij
  • Grote brok, voor pups van middel- en grote hondenrassen

  Geschikt voor

  Puppy's

  Brokgrootte

  Diameter: +/- 2 cm

  Smaak

  Witvis

  Inhoud

  1,5 of 6 kg

  Samenstelling

  Witvis (28%), Erwtenmeel (21%), Aardappel (18%) Zalmmeel (16%), Zalmolie (11%), Bietenpulp, Biergist, Mineralen, Zonnebloemolie.

  Analytische bestanddelen

  Ruw eiwit 30%, vetgehalte 14%, ruwe as 7%, ruwe vezels 2,3%, omega 3 vetten 1,2%.

Andere klanten kochten ook