Service
Winkelwagen
Menu

Fish4Dogs Finest Adult Complete - Zalm Kleine Brok

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Fish4Dogs ondergaat een verpakkingsverandering. Deze vernieuwde verpakking draagt bij aan minder verspilling van overmatig verpakkingsmateriaal door het verkleinen van de zakken, zonder vermindering van de inhoud. De samenstelling bevat nog steeds dezelfde hoogwaardige kwaliteit vis met dezelfde smaak, van dezelfde bronnen.

  De Fish4Dogs Finest Adult Complete witvis, zalm en sardine zijn verkrijgbaar in 2 verschillende brokgrootte; klein en groot.

  Fish4Dogs Finest Adult Complete - Zalm Kleine Brok

  Finest Adult Complete - Zalm Kleine Brok van Fish4Dogs bevat een heerlijke hoeveelheid zalm! De hoeveelheid omega 3 in de zalm is goed voor de vacht- en huidgezondheid van de hond en de mobiliteit van de gewrichten. Het hoge gehalte aan omega 3 is ook goed voor fokteven, de voordelen van omega-oliën worden namelijk doorgegeven aan de ongeboren pup. De eiwitten in de voeding vanuit de vis zijn makkelijk verteerbaar en daardoor goed voor de vertering. Fish4Dogs Finest Adult Complete - Zalm Kleine Brok is volledig graanvrij en bevat als koolhydratenbron aardappels en doperwten. De brokken kunnen daarom goed van pas komen voor honden die gevoelig zijn voor voedselintoleranties. Deze variant in kleine brok is ideaal voor de wat kleinere hond.

  Eigenschappen

  • Bevat makkelijk verteerbare eiwitten
  • Draagt bij aan een goede vertering
  • Omega 3 in de vis draagt bij aan een mooie vacht, de huidgezondheid en mobiele gewrichten
  • Graanvrij
  • Kleine brok, voor kleine hondenrassen

  Geschikt voor

  Volwassen honden

  Brokgrootte

  Diameter: +/- 1 cm

  Smaak

  Zalm

  Inhoud

  1,5, 6 of 12 kg

  Samenstelling

  Zalm (27%), Aardappel (21%), Erwtenmeel (19%), Zalmmeel (11,7%), Zalmolie (10,7%), Bietenpulp, Biergist, Mineralen, Zonnebloemolie.

  Analytische bestanddelen

  Ruw eiwit 26%, vetgehalte 12%, ruwe as 7,5%, ruwe vezels 2,5%, omega 3 vetten 1%.

Andere klanten kochten ook