Service
Winkelwagen
Menu

Finidiar

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Product Informatie

  Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

  Finidiar

  Finidiar wordt gebruikt ter ondersteuning bij het dikker maken van de ontlasting. Finidiar beschermt de darmwand en zorgt voor een indikking van de darminhoud. Finidiar is makkelijk toe te dienen. Finidiar is verkrijgbaar als smakelijke pasta en in tabletvorm. Finidiar bevat aluminiumhydroxide en werkt absorberend en beschermend voor de darmwand. Finidiar kan bijdragen tot een normale stoelgang. Sommige dieren weigeren een tablet op te eten en door te slikken. In dat geval kan de pasta uitkomst bieden.

  Eigenschappen

  • Helpt bij het dikker maken van de ontlasting en beschermt de darmwand
  • Gemakkelijk en snel toe te dienen
  • In pasta- en tabletvorm

  Dunne ontlasting bij honden en katten

  Dunne ontlasting treedt op wanneer het nodig is om een lichaamsvreemde stof het lichaam uit te werken. Dit kan veroorzaakt worden door het eten en drinken van straatvuil en vieze plassen, bij spanning of een verandering van voer.

  Dosering:

  • Finidiar: 2 x daags 1 tablet per 10 kg lichaamsgewicht gedurende 2 - 3 dagen.
  • Finidiar Forte: 2 x daags 1 tablet per 25 kg lichaamsgewicht gedurende 2 - 3 dagen. (Finidiar Forte is alleen geschikt voor honden)
  • Finidiar Pasta: 2x daags 1 ml per 5 kg lichaamsgewicht gedurende 2 - 3 dagen.

  Ter info:

  Deze producten worden in grote hoeveelheden ingekocht en per bestelling verzonden. Daardoor worden de producten bij de bestellingen zonder de originele verpakking en bijsluiter verzonden. Voor de dosering, toediening en andere relevante informatie kunt u terecht op de productpagina van het desbetreffende product. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met onze dierenarts via de telefoon of via het contactformulier.

Andere klanten kochten ook