Service
Winkelwagen
Menu

Feliway Spray

Kies je product (2 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 17,55 € 15,80
(€ 790,00 / l)

 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Feliway Classic Spray

  Wanneer een kat zich op zijn gemak voelt, wrijft hij met zijn kop langs voorwerpen in de omgeving (zoals meubilair). Op deze manier verspreidt de kat feromonen waarmee hij zijn omgeving als veilig en vertrouwd markeert. Hierdoor creëert de kat uiteindelijk een omgeving waarin hij zich gerust en vertrouwd voelt. Onder bepaalde omstandigheden - zoals bij spanning - kunnen katten stoppen met het als 'veilig' markeren van hun omgeving. Wanneer de markeringen ontbreken, neemt het gevoel van onrust toe en kan dit leiden tot ongewenst gedrag. Feliway Classic Spray verspreidt feromonen waardoor uw kat zich beter op zijn gemak voelt in zijn territorium.

  Feliway Spray Kat

  Feliway Spray is ideaal voor gebruik op specifieke plaatsen binnenshuis en op plaatsen waar de Feliway Verdamper niet kan worden gebruikt. Denk hierbij aan in de auto, de reismand of bij de dierenarts. Feliway Spray kan worden gebruikt als aanvulling op de verdamper of daar waar extra behandeling gewenst is, zoals bijvoorbeeld bij de kattenbak of het kattenluik.

  Feliway Spray tegen krabben en sproeien

  Ook wanneer uw kat krabt of sproeit, kan Feliway Spray uitkomst bieden. Behandel het krab- of sproei-oppervlak (ná grondige reiniging!) daarvoor één keer per dag met 6 doses spray gedurende minimaal één maand of totdat de kat begint het gebied met de kop te markeren. Ter ondersteuning kunt u in de omgeving de verdamper in het stopcontact plaatsen.

  Feromonen spray kat

  Feliway imiteert de geruststellende markering die katten van nature verspreiden. Hierdoor kan Feliway helpen om een veilige, vertrouwde omgeving voor uw kat te creëren, waardoor ongewenst kattengedrag zoals sproeien, agressie en onrustig gedrag kan verminderen. Katten zijn gevoelig voor veranderingen in hun omgeving. Daarom kan Feliway uitkomst bieden bij onder andere bezoek aan de dierenarts, vuurwerk, verhuizing, het wennen aan een nieuwe woning, het introduceren van een nieuw gezinslid of herinrichting van het meubilair.

  Hoe gebruik je Feliway Spray?

  Gebruik Feliway Spray eenvoudig onderweg of in huis op reismanden, kattenmanden, meubels, deuropeningen en andere objecten of oppervlakken.

  Gebruik thuis

  Dagelijks 8 spuitjes Feliway Classic Spray op objecten of opperlvakken om de kans op (opnieuw) sproeien en krabben te verminderen. Indien nodig elke 4-5 uur de spray opnieuw gebruiken.

  Feliway Transport Spray

  Spray rechtstreeks 8 spuitjes Feliway Classic Spray in de reismand van jouw kat tijdens autoritten of wanneer je naar de dierenarts gaat. Ben je lang onderweg? Spray dan elke 4-5 uur opnieuw.

  Het is aanbevolen om ongeveer 15 minuten te wachten voordat je jouw kat in de buurt van het ingesprayde gebied laat komen.

  Hoe Feliway Spray niet te gebruiken

  • Gebruik de spray nooit direct op de kat.
  • Gebruik de spray niet in de reismand terwijl de kat erin zit.
  • Gebruik de spray niet op de krabpaal. Dit kan jouw kat ervan weerhouden de krapbaal te gebruiken.
  VET logo

Andere klanten kochten ook

Feliway Spray ervaringen
 • Handig en fijn product
  Door Irene, maandag 13 mei 2024

  Handig zo een spray, voor in haar reismandje, top!

 • Kat krabt niet meer aan tapijt
  Door Petra, zondag 18 februari 2024

  Ik heb deze spray op het tapijt gedaan, en tegelijk een catnipspray op de krabpalen. Sindsdien krabt de kat niet meer aan het tapijt. Een klein beetje sprayen is genoeg, want je kunt zien dat ze het goed kunnen ruiken.

 • Krabben aan banken
  Door Geertje, zondag 21 augustus 2022

  Helpt goed. Krabt ineens aan zijn krabpalen.

 • niet wat ik ervan verwacht
  Door Irene, zondag 16 januari 2022

  Ik heb dit product volgens de gebruiksaanwijzing gebruikt, ik heb het op de slaapkamer gebruikt aangezien de kat daar veel ligt, mijn kat voelde zich blijkbaar zo relaxed dat hij op het bed ging poepen en een dag later op bed plassen met alle gevolgen van dien, product niet meer gebruikt en hij doet alles weer op de bak, ik gebruik het nu niet meer vond dit niet een prettige ervaring met dit product

 • Alle beetjes helpen!
  Door Miranda, maandag 13 december 2021

  Gebruikt bij ons kat voor het vervoer naar de dierenarts. Zodat hij zich wat veiliger/fijner zou voelen. Ik had het idee dat het hem wel wat rust gaf. Ook gebruikt toen hij daar een dag in de opname moest blijven. Ik heb de ervaring dat het zeker kan bijdragen om wat meer rust te creëren.