Service
Winkelwagen
Menu

Feliway Classic - Verdamper

Kies je product (5 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 26,55
(€ 553,12 / l)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis.
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4.8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Feliway Classic Verdamper

  Feliway Classic is een verdamper die rustgevende feromonen verspreidt. Deze feromonen verspreiden katten zelf ook. Door deze unieke eigenschappen van de Feliway, helpt het een veilig territorium te creëren voor jouw kat. Het gevolg is dat ongewenst, aan angst en spanning gerelateerd, kattengedrag, zoals sproeien of in huis plassen, agressie en onrustig gedrag kan afnemen of zelfs verdwijnen. Daarnaast kan Feliway helpen bij het geruststellen van jouw kat bij onder andere een bezoek aan de dierenarts, de jaarwisseling, het wennen aan een nieuw huis of de introductie van een nieuw gezinslid of huisdier.

  Feromonen kat

  Wanneer een kat met zijn kop langs voorwerpen wrijft, verspreidt hij feromonen. Dit gedrag heeft een functie: de kat markeert zijn territorium en ziet het als veilig en vertrouwd. Wanneer een kat zich niet lekker voelt of gespannen is, kan hij stoppen met het verspreiden van deze feromonen. Het gevolg is dat de kat zich niet meer prettig en vertrouwd voelt, wat kan leiden tot ongewenst gedrag. De Feliway Classic draagt door de verspreiding van feromonen bij aan een vertrouwde omgeving van jouw kat!

  Eigenschappen

  • Draagt bij aan een veilige en vertrouwde omgeving van jouw kat.
  • Inzetbaar bij ongewenst gedrag, zoals sproeien of in huis plassen
  • Perfect voor gebruik binnenshuis in ruimtes met een oppervlakte tot maximaal 70 m².
  • De verdamper hoeft maar één keer aangeschaft te worden door de verkoop van navullingen.
  • Één (navul)flacon van 48 ml bevat genoeg vloeistof om ongeveer 1 maand continu werkzaam te zijn.
  • Heel gemakkelijk in gebruik: inpluggen en klaar!

  Gebruiksadvies Feliway Classic Verdamper

  • Eén Feliway Verdamper is geschikt voor de behandeling van één ruimte tot maximaal 70 m². Indien je kat in meerdere ruimten verblijft, dan dient in elke ruimte een verdamper te worden geplaatst.
  • Voor een optimale werkzaamheid raadt de fabrikant aan de verdamper niet in een stopcontact onder meubilair te plaatsen. De damp heeft hierdoor onvoldoende ruimte om zich te verspreiden en kan bovendien neerslaan op erboven aanwezige voorwerpen en daar een vlek achterlaten. De Feliway Verdamper werkt ook niet optimaal als je deze in een verlengsnoer plugt. Bij een dubbele wandcontactdoos dien je de 2e contactdoos vrij te laten.
  • In het algemeen wordt aangeraden Feliway minimaal vier weken onafgebroken te gebruiken om op betrouwbare wijze de effectiviteit te kunnen bepalen. Na de eerste 24 uur zal de verdamper optimaal werken.

  Feliway Classic Startset

  Ideaal voor wanneer je nog niet bekend bent met Feliway Classic, of wanneer je een nieuwe verdamper wilt aanschaffen. De Feliway Classic Startset bestaat uit een Feliway Classic verdamper en een flacon (48ml), goed voor de eerste maand gebruik. Voor een optimaal effect wordt aanbevolen om de verdamper maandelijks te controleren en om de zes maanden te vervangen.

  Feliway Classic Navulling

  Een flacon Feliway Classic gaat ongeveer 30 dagen mee. Gebruik elke maand een Feliway Classic navulling om opnieuw een veilige en vertrouwde omgeving te creëren voor jouw kat. Maak gebruik van de verwijderbare sticker op elke Feliway Classic flacon als herinnering voor wanneer de navulling moet worden gecontroleerd en vervangen. Ook verkrijgbaar in voordeelverpakkingen van twee en drie stuks.

  Je moet in het bezit zijn van de Feliway Classic verdamper om dit product te kunnen gebruiken.

  Inhoud

  • Feliway Classic Startset: verdamper en flacon
  • Navulling is verkrijgbaar per 1, 2 of 3 stuks

  Samenstelling

  Analoog van de F3 fractie van de gezichtsferomonen van de kat (2%), excipients (q.s. 100 g).

  Opmerking: Voor huishoudens met spanningen/conflicten tussen meerdere katten kun je de Feliway Friends gebruiken.

  VET logo

Andere klanten kochten ook

Feliway Classic - Verdamper ervaringen
 • Werkt averechts bij mijn kat.
  Door Margje, woensdag 16 augustus 2023

  Mijn kat heeft drie dagen met zijn staart gezwaaid en met koolzwarte ogen rondgelopen. Vervolgens mij aangevallen en gebeten. Toen ik me realiseerde dat dit misschien van de stekker kon komen heb ik hem er uitgetrokken, ramen opengezet en binnen een uur was mijn kat de oude! Helaas voor mij is dit dus weggegooid geld geweest.

 • Werkt averechts bij mijn kat.
  Door Margje, woensdag 16 augustus 2023

  Mijn kat heeft drie dagen met zijn staart gezwaaid en met koolzwarte ogen rondgelopen. Vervolgens mij aangevallen en gebeten. Toen ik me realiseerde dat dit misschien van de stekker kon komen heb ik hem er uitgetrokken, ramen opengezet en binnen een uur was mijn kat de oude! Helaas voor mij is dit dus weggegooid geld geweest.

 • Werkt prima
  Door Jeroen, dinsdag 13 september 2022

  Werkt okee. De nachtelijke concerten van mn katten zijn verdwenen nu. Benieuwd of het zo rustig blijft als de vulling leeg is over circa 2 weken, anders kan ik iedere maand n nieuwe vulling gaan kopen...

 • Aanrader
  Door Patricia , zondag 24 april 2022

  Gebruik het al jaren en merk duidelijk het verschil!

 • Werkt niet
  Door Marjon, donderdag 17 maart 2022

  Had gehoopt dat het zou zorgen dat mijn kat niet meer buiten de bak plast maar werkt totaal niet