Farm Food Hondenvoer

Farm Food Hondenvoer

Farm Food is van oorsprong een familiebedrijf en is opgericht in 1982. Twee jaar na de oprichting kwam het Farm Food voer op de markt, namelijk Farm Food HE (High Energy). Met als uitgangspunt dat het hondenvoer geschikt dient te zijn voor honden van alle leeftijden en achtergronden. Door de jaren heen is het voer uitgebreid en verbeterd maar het uitgangspunt is hetzelfde gebleven. Vandaag de dag is Farm Food HE een hoogwaardige voeding en geschikt voor iedere hond, ongeacht leeftijd of prestaties. Het is geheel natuurlijk en bevat geen chemische hulpstoffen zoals antioxidanten, conserveringsmiddelen,  bindmiddelen of kleur-, geur- en smaakstoffen.

Zuivere, geperste hondenvoeding

Een belangrijk gegeven van Farm Food HE is dat het voer geperst wordt en niet geëxtrudeerd. Dit zorgt ervoor dat de ingrediënten niet worden aangetast of verloren gaan, iets wat bij normaal voer dat geëxtrudeerd wordt wel voorkomt. Het verschil tussen persen en extruderen zit in de temperatuur. Bij persen wordt de voeding met behulp van een lagere productietemperatuur geproduceerd, terwijl dit bij extruderen juist een veel hogere temperatuur is.

De constante samenstelling, de hoge zuiverheidsgraad van de ingrediënten en de lage productie temperatuur van Farm Food HE zorgen ervoor dat de stofwisseling van de hond zo min mogelijk wordt belast. Dit draagt bij aan een goede gezondheid van jouw hond en is bijvoorbeeld terug te zien aan de huid/ vacht en ontlasting.

Assortiment

Farm Food HE is verkrijgbaar in drie varianten, namelijk Farm Food HE Classic, Farm Food HE Schotse Zalmolie en Farm Food HE Glutenvrij.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten