Emax

Emax

Emax is opgericht in 1990 en heeft zo’n 25 jaar ervaring in de verkoop van geregistreerde diergeneesmiddelen, verzorgingsproducten en veterinaire voeding voor honden en katten. Het assortiment van Emax bestaat uit verschillende merken. Zo vind je bij Medpets de merken PetBox en Exil.

Petbox

Ontwormen; een proces dat je - als het goed is - regelmatig herhaalt als baasje van een hond of kat. Vanaf een leeftijd van 6 maanden oud, worden zowel hond als kat bij voorkeur 4 keer per jaar ontwormd. Ook wanneer je erachter komt dat je hond of kat vlooien of teken heeft, is het noodzakelijk je huisdier hiervoor te behandelen.

PetBox is een nieuw en innovatief concept. Het 2-in-1 preventiepakket beschermt jouw hond of kat tegen zowel vlooien en teken als wormen. Het preventiepakket bevat een ontwormingproduct en pipetjes tegen vlooien en teken. PetBox Kat en PetBox Hond beschermt jouw huisdier zo’n 3 maanden tegen dit nare ongedierte.

Verzorgingsproducten

Clean Ear Oorreiniger helpt de oren om oorsmeer te verwijderen. Daarnaast dragen de druppels bij aan het verhelpen van oormijt. De oordruppels zijn geschikt voor honden, katten, konijnen en andere kleindieren. Met de oogdruppels van Clean Eye Oogreiniger kun je veilig rondom de ogen reinigen en traansmeer verwijderen. Het regelmatig toepassen van Clean Eye maakt het reinigen eenvoudiger en zorgt ervoor dat traanstrepen niet indrogen. Wil je het gebit van je hond of kat verzorgen? Dental Care Mondwater is een smakelijke oplossing met xylitol en chloorhexidine. Dit product kan de vorming van tandplak en tandsteen voorkomen en draagt bij aan een frisse adem.