Service
Winkelwagen
Menu

ECOstyle OerBalans

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  ECOstyle OerBalans

  ECOstyle OerBalans is een aanvullend kruidenvoeder voor paarden en pony's dat het herstellend vermogen van de huid ondersteunt. Het bevat allerlei vitaminen, mineralen en sporenelementen die een gezonde en soepele huid en het afweersysteem ondersteunen. OerBalans ondersteunt daarnaast de leverstofwisseling en draagt bij aan een gezonde spijsvertering. Je kunt het supplement eenvoudig over het dagelijkse rantsoen van het dier geven. Het wordt geadviseerd om dit supplement ten minste 6 maanden te gebruiken. Voor een optimale werking tijdens het muggenseizoen wordt geadviseerd om al in de winter te starten met het verstrekken van OerBalans.

  Voor de behandeling tegen zomerkriebels kan OerBalans samen met ECOstyle CalendulaSpray gebruikt worden voor een gecombineerde aanpak van zowel binnen als buiten.

  Eigenschappen

  • Ondersteunt een goede afvoer van afvalstofen
  • Helpt het immuunsysteem, de stofwisseling en de spijsvertering in balans te blijven
  • Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid
  • Een goede aanvulling van belangrijke kruiden, vitaminen, mineralen en sporenelementen

  Gebruik

  Voeg het supplement dagelijks toe aan het rantsoen. Omdat het supplement de inwendige reiniging stimuleert, kan dit wat effect hebben op de huid. Dit duurt vaak niet langer dan 10 dagen.

  Hoeveelheid ECOstyle OerbalansNormale belastingVerhoogde belasting
  Paard (600 kg) 80 - 120 gram 120 - 160 gram
  Pony (400 - 600 kg) 70 - 90 gram 90 - 120 gram
  Pony (150 - 300 kg) 50 - 70 gram 70 - 90 gram
  Veulen 50 - 80 gram

  Inhoud

  15 kg, poeder

  Samenstelling

  Kruiden 32%: brandnetel, rozemarijnbladeren, heermoes, zoethoutwortel, cichoreiwortel, mariadistel, kalkwier (Maerl), calciumnatriumfosfaat, bietmelasse, natriumchloride, magnesiumoxide, wortels, zeewier (gedroogd), moutkiemen, tarwegries, appelpulp (gedroogd) en gist.

  Analytische bestanddelen

  7,1% Ruw eiwit, 1,9% ruw vet, 6,6% ruwe celstof, 49,9% ruwe as, 7,0% zoutzuur onoplosbare as, 10,8% calcium, 2,3% calcium, 2,3% fosfor, 4,0% natrium, 2,6% magnesium.

Andere klanten kochten ook