Service
Winkelwagen
Menu
⚠️ HITTE ALARM! Verkoel je dier op tijd ☀️ Lees meer

DWAM Hondenriem Extra Lang - Sugarbabe

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  DWAM hondenriem Extra Lang - Sugarbabe

  DWAM Hondenriem Extra Lang is een hondenriem die speciaal ontwikkelt is om de riem te kunnen verstellen indien dit gewenst is. De riem is verstelbaar naar een lengte van 1,40 meter, 1,80 meter en 2,20 meter. De riem is gemaakt van gevlochten polyester touw, waardoor de riem erg stevig is. Deze handgemaakte hondenriemen passen bij veel andere DWAM halsbanden zoals het DWAM Hondentuigje Boho Rosa en de DWAM Halsband Gypsy Rose.

  Eigenschappen

  • Lengte van de riem is verstelbaar
  • Lederen details bij de musketonhaken
  • Mooie lederen hanger aan elke hondenriem
  • Opvallende kleur, maar heel mooi te combineren met veel DWAM halsbanden

  Kleur

  Roze

  Maat

  Om er zeker van te zijn dat je de juiste maat voor jouw huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier goed op te meten. In het artikel Hoe weet ik welke maat mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe jij jouw huisdier het beste kunt opmeten.

  MaatvoeringDWAM hondenriem Extra Lang Sugarbabe
  MaatbreedteLengte
  S1 cm 220 cm
  L2 cm 220 cm

  Wat als de DWAM hondenriem extra lang Sugarbabe niet past?

  Om te controleren of de DWAM hondenriem Extra Lang past, mag je de riem uit de verpakking halen en naast jouw huisdier houden. Zo kun je controleren of het past. Je mag de hondenriem, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met jouw huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat de riem bevlekt is, gedragen is, hondenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar je teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Andere klanten kochten ook