Service
Winkelwagen
Menu
Scoor tijdens het EK een unieke voetbal-likmat! Lees meer

DWAM Halsband Gypsy Blue

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Dog with a Mission Halsband Gypsy Blue

  Geef je hond de stoere Halsband Gypsy Blue van Dog with a Mission cadeau! Dit stoere bandje bestaat uit stevig en dik nylon materiaal, waardoor het erg lang meegaat. De halsbanden zijn stuk voor stuk met de hand gewoven, waardoor geen één hond met hetzelfde exemplaar rondloopt. Om de halsband helemaal af te maken zijn er gave messing details en een bedel toegevoegd. Halsband Gypsy Blue gaat perfect samen met de DWAM Hondenriem Turquoise.

  Eigenschappen

  • Vrolijk gekleurde halsband die met de hand gewoven is
  • Geen enkel exemplaar is hetzelfde
  • Gemaakt van dik en sterk nylon
  • Met messing details en een bedeltje van messing

  Kleur

  Blauw

  Maat

  Om er zeker van te zijn dat je de juiste maat voor jouw huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier goed op te meten. In het artikel Hoe weet ik welke maat mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe jij jouw huisdier het beste kunt opmeten.

  MaatvoeringDWAM Halsband Gypsy Blue
  MaatLengteBreedte
  XXXS16 - 22 cm2 cm
  XXS21 - 27 cm2 cm
  XS25 - 31 cm2 cm
  S29 - 35 cm2 cm
  S29 - 35 cm2,5 cm
  M33 - 43 cm2,5 cm
  L41 - 51 cm4 cm
  XL49 - 59 cm4 cm
  XXL55 - 65 cm4 cm

  Wat als de Dog with a Mission Halsband Gypsy Blue niet past?

  Om te controleren of de Dog with a Mission Halsband Gypsy Blue past, mag je de halsband uit de verpakking halen en naast je huisdier houden. Zo kun je controleren of het past. Je mag de halsband, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als deze in aanraking is geweest met je huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat het product bevlekt is, gedragen is, haar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar je teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en/of terugsturen.

Andere klanten kochten ook