Service
Winkelwagen
Menu

DWAM Halsband Boho Juan

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  DWAM Halsband Boho Juan

  De Halsband Boho Juan van Dog with a Mission is een échte eyecatcher. Deze schitterende halsband van tuigleer heeft stevige messing details. De halsband is gevoerd met zacht leer, zodat het een comfortabele pasvorm heeft. De Boho Juan is met een onderhoudsmiddel lang mooi te houden, zodat jullie jarenlang gebruik kunnen maken van deze halsband. De Boho Juan is perfect te combineren met de DWAM Hondenriem Turquoise.

  Eigenschappen

  • Vrolijk gekleurde halsband van tuigleer
  • Met prachtige details van messing
  • Gevoerd met zacht leer, voor een comfortabele pasvorm

  Kleur

  Blauw met turquoise

  Maat

  Om er zeker van te zijn dat je de juiste maat voor jouw huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier goed op te meten. In het artikel Hoe weet ik welke maat mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe jij jouw huisdier het beste kunt opmeten.

  MaatvoeringDWAM Halsband Boho Juan
  MaatLengteBreedte
  XXS21 - 27 cm2 cm
  XS25 - 31 cm2 cm
  S29 - 35 cm2 cm
  M33 - 43 cm2,5 cm
  M33 - 43 cm4 cm
  L41 - 51 cm4 cm
  XL49 - 59 cm4 cm

  Onderhoud

  De leren buitenkant is eenvoudig te onderhouden met zadelvet, de stoffen buitenzijde met groene zeep. Als je hond graag in zee zwemt is het advies om deze af te doen omdat leer en zout geen goede combinatie zijn.

  Wat als de Dog with a Mission Halsband Boho Juan niet past?

  Om te controleren of de Dog with a Mission Halsband Boho Rosa past, mag je de halsband uit de verpakking halen en naast je huisdier houden. Zo kun je controleren of het past. Je mag de halsband, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als deze in aanraking is geweest met je huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat het product bevlekt is, gedragen is, haar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar je teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en/of terugsturen.

Andere klanten kochten ook