Dream and Dare

Dream and Dare (D&D) heeft in 2017 een grote verandering ondergaan. Er is een nieuw logo gekomen en het concept is vernieuwd naar de huidige trends! Huisdieren worden namelijk steeds meer gezien als lid van de familie. Mensen zijn dan ook bereid om meer geld uit te geven aan hun harige maatje. De producten van Dream and Dare zijn zo ontworpen dat ze perfect zijn te combineren in een modern interieur. De producten zijn dan ook geïnspireerd op de nieuwste interieurtrends en zijn gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen.

Cuddly Cave Scott

De D&D Cuddly Cave Scott is een perfect rust- en slaapplekje voor katten of honden van een klein ras, zoals een chihuahua. Dit leuke huisje is erg comfortabel door het bijbehorende pluche kussentje. Het polyester mandje gaat perfect samen met een modern interieur!

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten