Service
Winkelwagen
Menu

Denka Permanent Spuitbus

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 15,80
(€ 31,60 / l)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Denka Permanent Spuitbus

  De Denka Permanent Spuitbus is een vliegenbestrijdingsmiddel voor de omgeving van vee. De twee werkzame werkstoffen Permethrin en Pyrethrinen zorgen voor een snelle en langdurige werking.

  Eigenschappen

  Denka Permanent Spuitbus bevat de werkzame stoffen Permethrin en Pyrethrum. Pyrethrum zorgt voor effectieve bestrijding van de vliegen en Permethrin zorgt voor een brede dekking van het behandeld oppervlak. Voor doeltreffende werking is minimaal gebruik van de spuitbus voldoende. Er vindt een prikkeling van het zenuwstelsel plaats die de dood van het insect tot gevolg heeft. Denka Permanent Spuitbus combineert een hoge effectiviteit met een zeer lage giftigheid voor zoogdieren.

  Gebruiksaanwijzing

  Behandel alle plaatsen waar vliegen zich meestal bevinden, zoals ramen, raamkozijnen en plafonds. Per m² oppervlak ongeveer 15 seconden spuiten. De inhoud van de spuitbus is voldoende voor 20 m² oppervlakte. De werkingsduur bedraagt 4-6 weken; indien noodzakelijk kan de behandeling dan worden herhaald. Bij gebruik van de Denka Permanent Spuitbus dient u voer, drinkbakken en melkapparatuur vooraf te verwijderen of af te dekken.

  Let op: Het middel is niet bestemd voor een grote ruimtebehandeling.

  Opmerking

  Mag uitsluitend toegepast worden door: agrarische ondernemers die het middel op het eigen bedrijf gebruiken of personen die in het bezit zijn van een vakbekwaamheidsdiploma.

  Samenstelling

  Permethrin 0,59% en Pyrethrinen 0,06%.

 • Bijsluiters

Andere klanten kochten ook

Denka Permanent Spuitbus ervaringen
 • Perfect!
  Door Jan, donderdag 4 januari 2024

  Mooi goed werkend product! Ik ‘misbruik ‘ het product om de tuin-buiten lampen in te spuiten. Geen last meer van insecten!

 • Goed
  Door Esmee, woensdag 21 juni 2023

  Ik had ontzettend veel spinnen rondom mijn deur en bij de overkapping dat is nu nagenoeg weg. Spul doet heel goed zijn werk dus. Voor hoelang weet ik nog niet zit er nu week of twee op denk ik. Enige nadeel nu, veel muggen, haha. Die vliegen nu elke keer mee het huis in. Maar ik had het gekocht voor de spinnen, dus die missie is zeker geslaagd.

 • Prima
  Door Marco, maandag 19 juni 2023

  Werkt ook prima tegen spinnen. Wij wonen aan het water en daarom aan muggen (en dus aan spinnen) geen gebrek. 1x per 2 maanden spuiten wij rondom het terras en de spinnen blijven weg! Prima spul dus, wel oppassen dat je niet tegen de wind in spuit!

 • Werkt echt
  Door Reinike, woensdag 12 juni 2019

  Spray werkt echt langdurig in de stal. Geen vliegen te vinden. Niet in de voerbak spuiten en paard uit de stal halen tijdens gebruik want de spray kan je aan het hoesten krijgen. Buiten dat is het zeer zeker aan te raden

 • Snelle levering
  Door Gerrit-Jan , woensdag 26 oktober 2016

  Het werkt prima waarvoor het gemaakt is.