Service
Winkelwagen
Menu

CVET Huidsreinigingsgel

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  CVET Huidsreinigingsgel

  CVET Huidsreinigingsgel is een gebruiksklare hydrogel. De gel houdt vochtig, zorgt voor een beschermende laag en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. De gel is niet irriterend en kan nagenoeg pijnloos worden aangebracht. Je kunt het zo vaak als nodig gebruiken. Wondgeur wordt snel verholpen door gebruik van de gel.

  In het kort

  • Irriteert niet
  • Verwijdert geur

  Hoe gebruik je CVET Huidsreinigingsgel?

  Het gebruik van een huidreinigingsspray of spoeloplossing is aanbevolen om weefselresten e.d. te verwijderen. Bedek het gereinigde oppervlak altijd royaal met huidreinigingsgel. Breng een geschikt secundair verband aan. Huidreinigingsgel is te gebruiken in combinatie met kompressen, pleisters en ander verbandmateriaal. De frequentie van verbandwisseling verschilt per geval. Om hygiënische redenen en om besmetting te voorkomen, mag de huidreinigingsgel slechts bij één patiënt worden gebruikt.

  Er zijn geen bijwerkingen bekend. De gel mag niet worden gebruikt bij allergie voor een van de bestanddelen. Niet gebruiken in combinatie met wondreinigingssprays, -oplossingen, -gels en vochtig verband. Tijdens dracht en lactatie moet de gel met voorzichtigheid worden gebruikt.

  Gebruik de gel niet bij bloedingen en vochtproducerende wonden. Algemene veiligheidsinstructies: Alleen bedoeld voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met slijmvliezen en ogen. Buiten het bereik van kinderen houden. Gebruik alleen onbeschadigde tubes. Niet gebruiken na de expiratiedatum. Na opening nog maximaal 12 weken te gebruiken.

  Inhoud

  Een tube van 20 ml

  Samenstelling shampoo

  Water, natriumhypochloriet <0.06 % (elektrochemisch geactiveerde minerale zoutoplossing), lithiummagnesiumnatriumsilicaat

Andere klanten kochten ook