Service
Winkelwagen
Menu
Profiteer nu tijdelijk van 10% korting op snacks met kortingscode MEDPETSEK10 Lees meer

Crazy Paws Hondenrugzak Maria

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Crazy Paws Hondenrugzak Maria

  Crazy Paws Hondenrugzak Maria is een comfortabele rugzak om jouw hond mee te kunnen nemen. De schouderbanden zijn gevoerd, waardoor ze heerlijk op je schouders zitten. De binnenkant van de tas is gemaakt van 600D-polyester dat ervoor zorgt dat jouw hondje comfortabel zit in de tas. Deze hondenrugzak is de oplossing tijdens het fietsen, wandelen, vakantie of om naar de dierenarts te gaan.

  Eigenschappen

  • Schouderbanden zijn gevoerd, waardoor het niet schuurt op je schouders
  • 600D polyester wat ervoor zorgt dat je hond comfortabel in de tas zit
  • Musketonhaak en lijntje dat ervoor dat je hond veilig vastgezet kan worden
  • Geschikt voor tijdens het fietsen, wandelen, vakantie of dierenartsbezoekjes

  Afmetingen

  M - 41,5 x 17,5 x 43 cm (belastbaar tot 5 kg)

  Let op! Kies altijd een maat die bij jouw hond past. Niet elke hond zal het fijn vinden om in een rugzak vervoerd te worden. Kijk dus goed naar het gedrag van je hond en laat je hond wennen aan de rugzak.

  Kleur

  Blauw of roze

  Wat als mijn hond niet in de Crazy Paws Hondenrugzak Maria past?

  Om te controleren of de Crazy Paws Hondenrugzak Maria past, mag je de rugzak uit de verpakking halen en naast de hond houden. Zo kun je controleren of het past. Je mag de draagzak, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met je huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat de rugzak bevlekt is, hondenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar je teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Andere klanten kochten ook