Cholodin

Cholodin

Cholodin is een aanvullend diervoeder voor honden met verouderingsverschijnselen welke zich kunnen kenmerken door veranderingen in gedrag, geheugen of stemmingen.

Cholodin Hond 50 tabl.
 • Cholodin Hond 50 tabl.

  € 32,95

Momenteel uitverkocht

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Bekijk Puur Choline Extra Hond of Puur Choline Extra Kat als geschikt alternatief.

Mail bij voorraad
De verzendkosten bedragen €3,95  
   
 • Deskundig dierenartsadvies
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie

Productinformatie

Cholodin

Cholodin is een aanvullend diervoeder voor honden met verouderingsverschijnselen welke zich kunnen kenmerken door veranderingen in gedrag, geheugen of stemmingen.

Dit product is er ook voor katten: Puur Choline Extra Kat.

Indicaties

Diverse bemoedigende klinische studies zijn gedaan naar de effectiviteit van Cholodin bij verschijnselen die horen bij de ouderdom:

  Hond:
 • Verminderd gehoor
 • Gebrek aan energie
 • Teveel slapen (overdag)
 • In huis plassen
 • Eigenaar niet herkennen
 • Niet op de omgeving reageren
 • Toegenomen spanning door een veranderde werking van de hersenen

Zenuwstelsel

In de praktijk kan Cholodin ondersteunend werken bij klachten welke veroorzaakt kunnen worden door het ouder worden van de hersenen. Het is belangrijk om uw dierenarts andere medische oorzaken te laten uitsluiten. Dierenartsen in de V.S. melden goede resultaten bij primaire epilepsie.

Dosering en toepassing

De dosering is 1 x daags 1 tablet. De tablet wordt goed verdragen en opgenomen. Honden eten ze als een snoepje. Indien dit niet het geval is kan het tablet verpulverd door het voer gegeven worden. De tabletten kunnen blijvend worden gegeven.

Houdbaarheid

Cholodin is, wanneer droog en op kamertemperatuur bewaard, vele jaren houdbaar. De houdbaarheidsdatum is drie jaar vanaf productie. De productiedatum staat vermeld op het etiket.

Inhoud

50 tabletten

Samenstelling

Choline, DL-methionine, magnesiumstearaat, DL-Alpha tocopheryl acetaat, zinkoxide, riboflavine, calcium panthothenaat en verscheidene B vitamines.

Product ID: 454
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Cholodin ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Top!
Door , 21 februari 2023

Een maand geleden dacht ik serieus over 'wanneer ik een beslissing moest nemen' en of het leven van Yindi nog wel zo leuk was. Best lastig, te meer ook omdat ik dagelijks te horen krijg: wat een leuke pup.... maar ja, ze is 15 jaar. Verdwaasd, staren, onrustig en behoorlijk van het padje. Ze had nergens meer zin in. Op aanraden Cholodin gegeven. Na twee dagen zag ik al verandering. Nu na een maand kan ik zeggen: Yindi is er weer! Ze kijkt weer helder uit haar oogjes, loopt niet meer te dwalen en zit weer lekker in haar velletje. Wat een geluk dat ik dit middel heb ontdekt! Ze huppelt weer vrolijk rond en heeft duidelijk lol in het leven. Kortom: Top!!

Top
Door , 14 februari 2023

Onze hond is 12,5 en was vooral in de nacht erg onrustig en piepen. Nu krijgt hij 2 tabletten cholodin en dat werkt echt super goed . Hij slaapt weer lekker door en zit zeker weer beter in zijn vel.

Positief
Door , 24 januari 2023

Tot zover zijn we positief over het gebruik van cholodin. Onze bijna 12 jarige husky plaste in huis soms erg verward in zich zelf gekeerd . Na onze zoektocht kwamen we bij deze tabletten uit ,we hebben de dosering wel aangepast. Hij krijgt smorgens 1 tablet en daar doet hij het voorlopig erg goed op . Plast bijna niet in huis is minder verward . Hij is daar in tegen soms een jonge hond ????Dus erg positief .

Top product
Door , 11 januari 2023

Mijn 11,5 jarige Bearded Collie Finn werd de laatste maanden steeds dover en werd wat dement. Ik kreeg het advies om cholodin te geven. Vanaf dag 1 zien we verbetering, Finn is weer actiever, speelt zelfs weer en hij hoort ook weer beter. Erg blij mee.

Oudere hond
Door , 01 januari 2023

Onze ridgeback van ruim 12.5 jaar werd s avonds erg onrustig, vaak opstaan en verdwaasd om zich heen kijken, licht incontinent, tijdens het wandelen ons kwijt raken omdat hij de tegenovergestelde kant op rent .. Duurde even voordat hij reageerde op de cholodin tabletten, maar ga inmiddels een tweede pot bestellen.. wij zien duidelijk een verbetering in kwaliteit van leven ..

ben er blij mee
Door , 15 december 2022

Helpt bij het ouder worden

Beoordelingen 1 - 6 van 168