Service
Winkelwagen
Menu

Catit Magic Blue

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Catit Magic Blue

  Magic Blue vermindert vieze luchtjes en ammoniakgassen uit de kattenbak op een katvriendelijke manier. De filter is speciaal ontworpen voor het opnemen van vieze geurtjes en ammoniak. Daarnaast zijn er geen chemische processen aan toegevoegd. De Magic Blue zelf verspreidt dus geen luchtjes. De Catit Magic Blue zorgt er op een gezonde manier voor dat de binnenlucht gezuiverd wordt. De filter kan gewoon in de kattenbak geplaatst worden en werkt ongeveer één maand. Bij de starterset worden er twee filter pads geleverd. De filter pads kunnen daarna vervangen worden met de Catit Magic Blue Refill pads.

  Catit Magic Blue Refill Pads

  De Catit Magic Blue Refill Pads bevatten genoeg pads voor drie maanden. Hierdoor kunt u de cartridge blijven gebruiken en heeft u geen last meer van vieze luchtjes.

  Gebruik

  Plaats allereerst twee Magic Blue pads in de cartrige. Plak daarna de sticker op het docking station en verwijder het papier van de sticker. Plaats vervolgens het docking station tegen het dak van de kattenbak. Klik tot slot de cartridge in het docking station.

  Afmeting

  10 x 3,5 x 7,5 cm

Andere klanten kochten ook