Calibra Dog Expert Nutrition Sensitive
Dierenarts disclaimer
Gerelateerde producten
-
Productinformatie
Calibra Dog Expert Nutrition zit in een nieuw jasje, de verpakking is gewijzigd. De nieuwe Expert voedingen bevatten nu een hoger vleesgehalte en bevatten fulvinezuur. De enige gebruikte graansoort is rijst.
Calibra Dog Expert Nutrition Sensitive
Expert Nutrition Sensitive is speciaal ontwikkeld hypoallergeen droogvoer voor jouw hond, ter ondersteuning van de gevoelige spijsvertering. Het voer helpt bij huidproblemen of een beschadigde, broze vacht. Daarnaast zijn de brokken ook inzetbaar bij allergieën.
In de productie is gebruik gemaakt van Fulvinezuur, dit is een verzamelnaam voor zuren uit organische materialen en zit in het natuurlijke voedsel van wilde dieren. Fulvinezuur heeft een aantal positieve effecten op het organisme. Zo bevordert het de opname van voedingsstoffen uit voedsel en ondersteunt het milieu in de darmen.
Bekijk hier de andere dierenvoedingen van Calibra.
Eigenschappen
- Hypoallergeen droogvoer voor volwassen honden met een gevoelige spijsvertering
- Een hoog gehalte aan zalm en een laag gehalte aan granen (alleen rijst) ondersteunen de gevoelige spijsvertering
- Inzetbaar bij honden met allergieën
- Met zalmolie als bron van omega 3-vetzuren ter bevordering van een gezonde huid en vacht
Smaak
Zalm & Aardappel
Inhoud
2 of 12 kg
Samenstelling
Zalmmeel (30%), aardappel, rijst, zalmeiwit (10%), pluimveevet (met natuurlijke tocoferolen als conserveringsmiddel), gedroogde bietenpulp, aardappeleiwit, gist, gehydrolyseerde kippenlever (2%), zalmolie, zeealgen, gedroogde appel, gedroogde spinazie, mix van kruiden & vruchten (extract van sinaasappel, rozemarijn, peterselie en tijm - 300 mg/kg), prebiotica (mannanoligosacchariden 120 mg/kg, glucanen 100 mg/kg, fructooligosacchariden 70 mg/kg), glucosaminesulfaat (260 mg/kg), chondroïtinesulfaat (160 mg/ kg) en yucca-extract (80 mg/kg).
Calibra Dog Expert Nutrition Sensitive ervaringen
1 - 2 van 2 Reviews
-
Door author, 20-15-2021Antwoord van Medpets
-
Door Linda, woensdag 27 januari 2021
-
Door Roos, vrijdag 25 oktober 2019