Service
Winkelwagen
Menu

Bunny Nature Rabbit Dream Oral

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 14,25
(€ 9,50 / kg)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis.
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4.8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Bunny Nature

  Bunny Nature is een Duitse onderneming die uit liefde voor het dier op werd gericht. Tot op de dag van vandaag is het doel van Bunny Nature om kleine zoogdieren het optimale voer te bieden dat specifiek op de oorspronkelijke behoeften van het dier is afgesteld. Het merk omvat niet alleen een breed voerassortiment maar ook bodembedekkers en interactief speelgoed.

  Bunny Nature Rabbit Dream Oral

  Rabbit Dream Oral van Bunny Nature is speciaal samengesteld voor konijnen die last hebben van gebitsproblemen. Dit is een compleet en natuurlijk diervoeder voor konijnen en is rijk aan vezels (21%). De brokjes zijn gemaakt op basis van 42 verschillende soorten grassen en planten. Daarnaast bevatten ze kruiden als kamille, munt en salie, welke bijdragen aan het tot rust brengen van geïrriteerd tandvlees. Alle natuurlijke ingrediënten zijn afkomstig van onbehandelde weilanden. Daarnaast heeft dit voer een optimale ruwe vezel/zetmeel verhouding (3,3 : 1) om vervetting tegen te gaan.

  De Rabbit Dream Oral brokken zijn zo gemaakt dat het konijn ze goed op kan nemen en bestaan uit vezels van drie verschillende lengtes (de TriMello brokvorm). Dit draagt bij aan de natuurlijke tandslijtage en een optimale darmflora. Tegelijkertijd zijn deze brokjes wat zachter en kleiner dan de brokjes van Bunny Nature Basic, dit zorgt ervoor dat een konijn met tandproblemen ze gemakkelijk op kunnen nemen. Daarnaast kan dit voer onbeperkt aan het dier gegeven worden, omdat het gebalanceerde gehalten van vezels en andere voedingsstoffen bevat. Bunny Nature konijnenvoeding is ook nog in andere varianten beschikbaar: Rabbit Dream Basic, Rabbit Dream Young voor konijnen tot 6 maanden, Rabbit Dream Senior voor konijnen ouder dan 6 jaar en Rabbit Dream Herbs met aanvullende kruiden.

  Voordelen

  • Complete voeding voor konijnen voor konijnen met gebitsproblemen
  • Hoog vezelgehalte (21%)
  • Bevat 42 verschillende grassen en planten
  • Met verschillende kruiden ter verzachting van geïrriteerd tandvlees
  • Kan onbeperkt gegeven worden
  • Met drie verschillende vezellengtes

  Inhoud

  1,5 kg.

  Samenstelling

  Aanplant van blijvend grasland (doddegras, zwenkgras, grote vossenstaart, engels raaigras, roodzwenkgras, veldbeemdgras, kropaar, honinggras, eenjarig beemdgras, wit struisgras, reukgras, kweek, smeel, rietgras, witte klaver, rode klaver, paardenbloembladeren, duizendbladkruid, smalle weegbree, karwij, fluitenkruid, moerasspirea, gewone hoornbloem, walstro, heidebloem-ereprijs, heggewikke, smeerwortel, akkervederdistel, hondsdraf, madeliefjes, gamanderereprijs, vrouwenmantel, grote pimpernel, smalbladige wikke, knolsteenbreek, voorjaarsvingerkruid, akkerereprijs, vroegeling, herfstpaardenbloem, rood struisgras, sleutelbloem, kleine klaver), haferzemelen, zonnebloemextractieschroot, tarwezemelen, wortelpulp, lijnzaadextractieschroot, fruitpulp, koolzaadfextractiechroot, lijnzaad, lignocellulose, camillebloesems (0,7%), pepermuntblaadjes (0,3%), salieblaadjes (0,1%).

Andere klanten kochten ook

Bunny Nature Rabbit Dream Oral ervaringen
 • Bunny Nature Oral
  Door Evelien, zaterdag 26 augustus 2023

  Wij kregen dit voer als tip van onze dierenarts voor ons konijn Dex. Ze eet niet zo graag hooi en heeft (daarom) wat last van haar tanden/kiezen. Dit mag ze onbeperkt hebben, ze hoefde er niet aan te wennen en ze vindt het nog lekker ook!