Service
Winkelwagen
Menu
Nu gratis verzending bij aankoop van een Hill’s product met kortingscode GRATISVERZENDING Lees meer

Bunny Nature Guinea Pig Dream Basic

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 12,50
(€ 8,33 / kg)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Bunny Nature

  Bunny Nature is een Duitse onderneming die uit liefde voor het dier op werd gericht. Tot op de dag van vandaag is het doel van Bunny Nature om kleine zoogdieren het optimale voer te bieden dat specifiek op de oorspronkelijke behoeften van het dier is afgesteld. Het merk omvat niet alleen een breed voerassortiment maar ook bodembedekkers en interactief speelgoed.

  bunnyNature Guinea Pig Dream Basic

  Guinea Pig Dream Basic van Bunny Nature is een compleet en natuurlijk diervoeder voor uw cavia en is geschikt voor dieren vanaf de leeftijd van 5 maanden. Deze natuurlijke voeding is vezelrijk en gemaakt op basis van 42 verschillende soorten grassen en planten, afkomstig van onbehandelde weilanden. Daarnaast bevat het ingrediënten die de cavia in de natuur ook zou eten: quinoa, amarant, aroniabessen en maca. De brokjes hebben een optimale ruwe vezel/zetmeel verhouding (3,5 : 1) om vervetting tegen te gaan. De vitamine C in deze brokjes is houdbaar, dit zorgt voor een optimale en blijvende voorziening van deze belangrijke vitamine.

  De Guinea Pig Dream Basic bestaan uit vezels van drie verschillende lengtes en de TriMello brokvorm, afgestemd op de kauwbeweging van het dier. Dit draagt bij aan de natuurlijke tandslijtage en een optimale darmflora. Daarnaast kan dit voer onbeperkt aan het dier gegeven worden, omdat het gebalanceerde gehalten van vezels en ander voedingsstoffen bevat. Voor cavia's jonger dan 5 maanden is er Guinea Pig Dream Young, voor cavia's vanaf 5 jaar is er Guinea Pig Dream Senior.

  Voordelen

  • Volledig en natuurlijke voeder voor cavia's
  • Hoog vezelgehalte (21%)
  • Bevat 42 verschillende grassen en planten
  • Bevat ingrediënten uit de oorspronkelijke habitat
  • Kan onbeperkt gegeven worden
  • Met drie verschillende vezellengtes

  Inhoud

  Verkrijgbaar in een verpakking van 750 gram of 1,5 kg.

  Samenstelling

  Aanplant van blijvend grasland (doddegras, zwenkgras, grote vossenstaart, engels raaigras, roodzwenkgras, veldbeemdgras, kropaar, honinggras, eenjarig beemdgras, wit struisgras, reukgras, kweek, smeel, rietgras, witte klaver, rode klaver, paardenbloembladeren, duizendbladkruid, smalle weegbree, karwij, fluitenkruid, moerasspirea, gewone hoornbloem, walstro, heidebloem-ereprijs, heggewikke, smeerwortel, akkervederdistel, hondsdraf, madeliefjes, gamanderereprijs, vrouwenmantel, grote pimpernel, smalbladige wikke, knolsteenbreek, voorjaarsvingerkruid, akkerereprijs, vroegeling, herfstpaardenbloem, rood struisgras, sleutelbloem, kleine klaver), doddegras, haferzemelen, zonnebloemextractieschroot, hele maisplant, wortelpulp, lijnzaadextractieschroot, koolzaadfextractiechroot, wortels, bierbostel, lignocellulose, paprika, lijnzaad, biergist, quinoa, amarant, aroniabessenpulp, macawortel.

Andere klanten kochten ook

Bunny Nature Guinea Pig Dream Basic ervaringen
 • Prima brok maar cavia's vinden het niet lekker.
  Door Miranda, zondag 27 september 2020

  Het is een lekker ruikende brok die vrij hard is. Het zijn behoorlijke grote stukken maar op zich is daar niets mis mee. De ingrediënten spraken me erg aan maar helaas vinden mij beide cavia's het niet lekker. Ze weigeren het te eten.

 • Caviavoer met Timothygras
  Door An, donderdag 19 oktober 2017

  Een paar jaar geleden gaf ik dit voer aan mijn cavia's, de jongste moest even wennen aan de grootte, daarom is het fijn dat medpets de junior nu ook heeft. Ik heb dit voer afgewisseld met JR Grainless en vanaf dat moment werd het goed gegeten. Voor de oudste ook de senior gegeven als ik die kon krijgen. Het zijn wat langere maar zachte trimello's , die lekker ruiken. Je kunt ze ook kleiner maken.. Het voer werd prima gegeten, de oudste cavia werd 6,5 jaar. Het voer wordt nu door de cavia's die van jongs af aan dit kregen redelijk gegeten, soms een beetje met lange tanden, maar eten het wek wel, de iets oudere cavia's van een opvang eten het moeilijker, ik moet het klein maken of mengen met Versela laga complete timothy cavia. Op het Bunny brokje moeten de cavia's meer werk doen terwijl het Versela laga voer veel te snel wordt opgegeten . Ik heb altijd het idee dat de Bunny trimello's gezonder zijn. Verder krijgen ze weidehooi en groenten en soms appel. Soms ook timothyhooi ( laag in calcium)