Service
Winkelwagen
Menu
Week van de teek - Tot 25% korting op vlo- en teekbescherming! Lees meer

Bunny Nature Chinchilla Dream Basic

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 14,70
(€ 12,25 / kg)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Bunny Nature

  Bunny Nature is een Duitse onderneming die uit liefde voor het dier op werd gericht. Tot op de dag van vandaag is het doel van Bunny Nature om kleine zoogdieren het optimale voer te bieden dat specifiek op de oorspronkelijke behoeften van het dier is afgesteld. Het merk omvat niet alleen een breed voerassortiment maar ook bodembedekkers en interactief speelgoed.

  Bunny Nature Chinchilla Dream Basic

  Chinchilla Dream Basic van Bunny Nature is een compleet en natuurlijk diervoeder voor uw chinchilla. Deze voeding is gemaakt op basis van 42 verschillende soorten grassen en planten, afkomstig van onbehandelde weilanden. Daarnaast zijn er bloesems en en groenten aan het voer toegevoegd. Stukjes hout van de appelboom dragen bij aan de natuurlijke tandslijtage en zorgt voor afleiding. Het voer bevat ook amarant, maca en topinamboer (aardpeer); ingrediënten uit de oorspronkelijke habitat van de chinchilla. De brokken hebben een optimale ruwe vezel/zetmeel verhouding (3,2 : 1) om vervetting tegen te gaan.

  De Chinchilla Dream brokken zijn zo gemaakt dat het dier ze goed op kan nemen en bestaan uit vezels van drie verschillende lengtes (de TriMello brokvorm). Dit draagt bij aan de natuurlijke tandslijtage en een optimale darmflora. Daarnaast kan dit voer onbeperkt aan het dier gegeven worden, omdat het gebalanceerde gehalten van vezels en andere voedingsstoffen bevat.

  Voordelen

  • Complete voeding voor uw chinchilla
  • Op basis van grassen, groenten, bloesems en planten
  • Kan onbeperkt gegeven worden
  • Met drie verschillende vezellengtes

  Inhoud

  Verkrijgbaar in een verpakking van 600 gram of 1,2 kg.

  Samenstelling

  Aanplant van blijvend grasland (doddegras, zwenkgras, grote vossenstaart, engels raaigras, roodzwenkgras, veldbeemdgras, kropaar, honinggras, eenjarig beemdgras, wit struisgras, reukgras, kweek, smeel, rietgras, witte klaver, rode klaver, paardenbloembladeren, duizendbladkruid, smalle weegbree, karwij, fluitenkruid, moerasspirea, gewone hoornbloem, walstro, heidebloem-ereprijs, heggewikke, smeerwortel, akkervederdistel, hondsdraf, madeliefjes, gamanderereprijs, vrouwenmantel, grote pimpernel, smalbladige wikke, knolsteenbreek, voorjaarsvingerkruid, akkerereprijs, vroegeling, herfstpaardenbloem, rood struisgras, sleutelbloem, kleine klaver), hele maisplant, doddegras, zonnebloemextractieschroot, hout van appelboom (5%), lijnzaadextractieschroot, zoete lupine - hele plant, haferzemelen, tarwezemelen, koolzaadfextractiechroot, bierbostel, lignocellulose, biergist, tarwekiemen, lijnzaad, aalbesbladeren, pastinaken, cichoreiwortel, rozenbloesems, goudsbloembloesem, topinamboerkruid, amarant, smalle weegbree, paardebloembladeren, pepermuntblaadjes, venkelzaad, camillebloesems, mariendistelkruid, macawortel, salieblaadjes (groenten 2%, bloesems 2%).

Andere klanten kochten ook

Bunny Nature Chinchilla Dream Basic ervaringen
 • Super
  Door Esther, dinsdag 13 februari 2024

  Hier doen mijn chinchilla's het heel erg goed op ! Jammer dat het best wel prijzig is.

 • Helaas
  Door Mier, donderdag 28 november 2019

  Als je de zak openmaakt, ruikt het heerlijk kruidig. Ik had goede hoop dat mijn Chins dit wel zouden kunnen waarderen. Maar ze laten het gewoon liggen :( alleen de knaaghoutjes en kruiden vissen ze eruit, de brokken laten ze liggen. Omdat je niet te snel kunt switchen, gemengd met hun oude voer wat uit voorraad ging, maar moest op zoek naar nòg een ander alternatief. Heb dat gelukkig gevonden in een ander merk, want ik kreeg ze echt niet aan de grotere brokken helaas. Ook niet als ik het een paar dagen liet staan. Ze gingen dan liever aan het hooi.