Service
Winkelwagen
Menu
Profiteer nu tijdelijk van 10% korting op snacks met kortingscode MEDPETSEK10 Lees meer

BugsforPets Hond - Geperste Brok

Kies je product (3 varianten)
Nu besteld, woensdag in huis
€ 79,95
(€ 8,00 / kg)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  De samenstelling van BugsforPets Hond - Geperste Brok is verbeterd! Het voer heeft nog steeds maar één enkelvoudige eiwitbron en één enkelvoudige vet bron. Zo blijft dit voer geschikt voor gevoelige honden of een eliminatiedieet.

  BugsforPets Hond

  BugsforPets is een Nederlands familiebedrijf dat is gespecialiseerd in diervoeding op basis van insecten. De hondenvoeding van BugsforPets bevat één enkele eiwitbron, insect. In Europa worden er zelden insecten gebruikt als eiwitbron in dierenvoeding, hierdoor is de kans zeer klein dat een hond hiervoor een allergie heeft ontwikkeld. Een overgevoeligheid voor voeding betekent dat de hond (overmatig of allergisch) reageert op bepaalde ingrediënten in voeding.

  Belangrijke voordelen

  • Insecteneiwit als enige eiwitbron
  • 100% Nederlands product
  • Insectenmeel als uiterst duurzame eiwitbron
  • Vrij van tarwegluten en chemische kleur- en smaakstoffen
  • Is geperst en niet geëxtrudeerd
  • Het eiwit is licht verteerbaar en uiterst geschikt voor honden met gevoelige darmen

  Geperste brokken

  Een belangrijk gegeven van het voer is dat het geperst wordt en niet geëxtrudeerd. Het verschil tussen deze twee technieken zit in de temperatuur. Bij persen wordt de voeding met behulp van een lagere productietemperatuur geproduceerd, terwijl dit bij extruderen juist een veel hogere temperatuur is. De lage productietemperatuur bij het persen voorkomt dat ingrediënten worden aangetast of verloren gaan, iets dat bij verwerking op hogere temperaturen, zoals tijdens het extruderen, wel kan gebeuren.

  Duurzaamheid

  De verwerking van de Black Soldier Flies in de BugsforPets hondenvoeding vindt plaats in Nederland. De BSF vlieg heeft een levenscyclus van slechts 8 weken. Daarnaast is het aantal liters water die nodig zijn om eiwitten te produceren uit het vlees van deze vlieg erg laag. Om 1kg eiwitten uit de BSF vliegen te verkrijgen wordt ongeveer 8 liter water verbruikt, bij 1 kg eiwitten van koeien wordt 8350 liter water verbruikt. De BSF-larven worden uitsluitend met plantaardige grondstoffen opgekweekt en onder GMP+ certificatie door een NVWA erkende kweker.

  Brokgrootte

  6 mm

  Samenstelling

  Ontsloten aardappel, insectenmeel(22%), ontsloten erwten, ontsloten zoete aardappel, johannesbroodmeel, monocalciumfosfaat, kokosvet, zonnebloemolie, krijt.

Andere klanten kochten ook

BugsforPets Hond - Geperste Brok ervaringen
 • Heel goed
  Door H., maandag 31 januari 2022

  Het enige voer dat geen allergische reactie geeft bij mijn hond. Ook ander insectenvoer geprobeerd en dat gaf wel meteen jeuk. Ik weet dus niet waarom deze wel goed gaat want de samenstelling was bij ieder voer ongeveer gelijk.

 • geen purines
  Door inge, donderdag 4 juni 2020

  Ik geef bugsforpets vanwege gebruik medicatie leishmaniosis. ze vindt het niet erg lekker, maar eet het wel.

 • Bugsforpets hond
  Door Lia, vrijdag 29 november 2019

  Onze hond vind de brok lekker en je merkt dat hij minder jeuk heeft en zijn ontlasting ook verbeterd. Helaas drinkt hij veel, erg veel en dat betekend dat wij vaker naar buiten moeten. We weken de brokken in heet water en dat gaat al veel beter.

 • Goed
  Door Adelien, woensdag 21 maart 2018

  Perfecte belonings brok, mijn hond vindt hem heerlijk !