Bronchofort Hoestsiroop

Bronchofort Hoestsiroop

Bronchofort hoestsiroop heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen van honden, katten en paarden.

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie
  • Bijsluiters

Productinformatie

Bronchofort

Bronchofort is een aanvullend diervoeder voor honden, katten en paarden. Het heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen en de kriebel in de keel.

Dosering

  • Paarden: 2 maal daags 3 eetlepels
  • Honden >30 kg: 3 maal daags 1 dessertlepel
  • Honden < 30 kg: 3 maal daags 1/2 dessertlepel
  • Katten: 2 of 3 maal daags 1 theelepel.

Meer informatie is te vinden in de bijsluiter van dit product. Voor dit product is geen recept vereist.

Product ID: 142
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Bronchofort Hoestsiroop ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Goed middel die snel werkt
Door , 09 mei 2022

Bronchofort hoestsiroop is een prettig middel voor huisdieren als ze last hebben van hun luchtwegen. Mijn kat last van haar luchtwegen en ook erg benauwd ik ben zelfde dag met haar begonnen om te gegeven. Al ga zag ik vooruitgaan bij de kat ze kreeg meer lucht. En hoesten ging snel weg bij haar. Op advies van de dierenarts nog een tijdje gebruiken als onderhoudsdosis!

goed product
Door , 11 april 2022

Het werkte goed bij mijn kater, droge harde hoest werd minder en is er nu bijna vanaf. Enigste nadeel.. hij vond het mega vies. Dus met veel creatieve manieren en via voer toch binnengekregen. Toch ook naar da geweest want het was toch erger dan het leek.

Niet het gehoopte resultaat
Door , 27 maart 2022

Dit product heeft voor onze kat weinig gedaan helaas. Ik heb haar 3 weken dit product gegeven, maar ze kucht nog steeds en lijkt ook last te hebben van de vele suikers die erin zitten.

Goed!
Door , 24 maart 2022

Er is een zwerfkatje op onze veranda komen wonen, ze is heel schuw, maar ze eet wel wat ik geef. Ze was vorige week echt erg ziek, heel reutelende ademhaling, duidelijk bronchitis en ze zag er heel slecht uit. Ze werd nog schuwer dan anders, dus ik kon haar beslist niet naar de dierenarts krijgen. Ten einde raad maar Bronchofort besteld. Ik proef altijd alle medicatie die ik aan dieren geef (vanwege drama’s in het verleden met mijn katten), dit smaakt nergens naar, alleen zoet. ‘S morgens en ‘s middags 3/4 theelepel (ze is heel klein) goed door het natvoer prakken en sinds gisteren gaat het veel beter!! Rustige ademhaling, niet hoorbaar. Ik ben zo blij!!!

Wonder spul
Door , 05 februari 2022

Na 2 antibiotica kuren bleef mijn hond nog steeds hoesten.en wel zo erg dat ze heel de dag door hoeste en er soms bijna in bleef. Was al 200 euro armer aan dierenarts kosten. Met gebruik van deze siroop merkte ik al na 2 dagen verschil, na 1 week was het bijna over, en bij twee weken hoest vrij. Ik had er al veel over gelezen maar geloofde er niet echt in. Maar het is echt waar het helpt.

Goed
Door , 26 oktober 2021

Werkte snel,en langdurig en Max vond het nog lekker ook.

Beoordelingen 1 - 6 van 45