Service
Winkelwagen
Menu

Bolfo Fleegard Omgevingsspray

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Product Informatie

  Fleegard Omgevingsspray

  Fleegard Omgevingsspray is bedoeld voor de behandeling van de omgeving van uw huisdier om aanwezige vlooien te doden en om herbesmetting met vlooien te voorkomen. Slechts 5% van een vlooienpopulatie bevindt zich namelijk op het dier. De overige 95% van de vlooien en larven hebben zich verborgen in de omgeving. Met de Fleegard Omgevingsspray zijn hoeken, kieren en naden geen veilig heenkomen meer!

  Fleegard Omgevingsspray bevat 0,04% Cyrfluthrin en 0,05% Pyriproxyfen waardoor het middel een dubbele werking heeft: de vlooien worden direct gedood en daarnaast stopt het de ontwikkeling van de aanwezige larven, zodat dit geen volwassen vlooien worden. Wanneer de filmlaag niet wordt verwijderd kan het middel tot 6 maanden werkzaam zijn (dweilen et cetera vermindert de werking waardoor de spray meestal vaker dan 2 keer per jaar gebruikt dient te worden). Het is belangrijk om uw huisdier gelijktijdig (met een middel geschikt voor uw huisdier, zoals Advantage, Advantix of Seresto) te behandelen tegen vlooien wanneer u de omgeving gaat behandelen.

  Indicaties

  • Doodt direct vlooien en vlooienlarven in de omgeving
  • Stopt de ontwikkeling van larven in de omgeving en maakt vlooien onvruchtbaar
  • Heeft een langdurige werking tot 6 maanden

  Contra-indicaties

  Fleegard Omgevingsspray mag niet gebruikt worden op plaatsen waar kinderen tot 4 jaar kunnen komen. Daarnaast mag de spray niet in contact komen met het eten of drinken van uw huisdier. Tot slot mag Fleegard Omgevingsspray niet op slecht ventileerbare plaatsen gebruikt worden.

  Toedening en dosering

  Fleegard Omgevingsspray is uitsluitend bedoeld voor de pleksgewijze toepassing in hoeken, naden en kieren van woonruimten en andere ruimtes waar uw huisdieren leven, maar waar kinderen tot 4 jaar niet kunnen komen. Het product mag niet direct op het dier gebruikt worden! Daarnaast dient u de spray niet te gebruiken in de omgeving van zieke, herstellende of zogende dieren, niet bij dieren jonger dan 3 maanden en niet bij dieren met een huidaandoening.

  • Sluit alle deuren en ramen van de ruimte die u gaat behandelen.
  • Spuit Fleegard Omgevingsspray vanaf een aantal centimeters afstand op de plaatsen waar de vlooien en vlooienlarven zich verschuilen (naden en kieren van vloeren en plinten, hoeken in de kamer, et cetera). Vlooien en larven zijn namelijk lichtschuw. Het product is niet geschikt om grote oppervlakten zoals vloeren te behandelen.
  • Spray een aantal seconden per plaats.
  • Verlaat de ruimte hierna en laat de spray minimaal een half uur inwerken.
  • Ventileer de ruimte daarna grondig voordat de ruimte weer in gebruik genomen wordt.

  Inhoud

  250 ml

Andere klanten kochten ook