Service
Winkelwagen
Menu

Beeztees - Voertoren voor kippen

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Beeztees Kip Voertoren

  De Beeztees Kip Voertoren is te gek voor jouw kippen! Door de drie verschillende lagen in de toren kan je jouw kippen namelijk voorzien van verschillende smaken kippenvoer of bijvoorbeeld heerlijke kippensnacks zoals meelwormen of stukjes sla. Door de verschillende verdiepingen kunnen zowel grotere als kleinere kippen genieten van een heerlijke maaltijd. Om de toren te vullen kun je de dop aan de bovenkant opendraaien, of je giet gemakkelijk wat voer in de gaten van de verdiepingen. Voor het afvoeren van regenwater is de bodemplaat van de toren voorzien van een afwateringskanaal. Op de bodemplaat zitten 4 kleine gaatjes zodat je de toren vast kan zetten in de grond. Is de toren vies geworden? Dan kan je deze in de vaatwasser reinigen op eco-stand.

  Om de diverse lagen goed vast te zetten, wordt aangeraden om de lagen op elkaar te bevestigen en vervolgens iedere keer een laag boven de laag eronder te gebruiken om deze laag eronder vast te klikken. Gebruik de deksel voor het vastklikken van de bovenste laag. Voor een juiste instructie, verwijzen we je graag door naar het instructieblad welke in de verpakking meegeleverd wordt.

  De Beeztees Kip Voertoren is niet alleen leuk voor jouw kippen maar ook nog eens ecologisch verantwoord. De toren is namelijk gemaakt van 100% gerecycled plastic afkomstig van ca. 142 drinkpakken. De papiervezels van deze drinkpakken zijn hergebruikt bij de fabricage van onder andere dozen en toiletpapier. Op deze ECO-vriendelijke wijze worden gebruikte drinkpakken gered van de verbrandingsoven en hergebruikt voor het maken van nieuwe producten.

  Eigenschappen

  • 100% gerecycled plastic
  • Vaatwasserbestendig op eco-stand
  • Gemakkelijk in elkaar te zetten
  • 3 verdiepingen
  • Inclusief pin voor groente of fruit

  Afmetingen

  30 x 30 x 36 cm

Andere klanten kochten ook