Service
Winkelwagen
Menu

Beeztees Speel- en Snacktoren

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Beeztees Speel- en Snacktoren

  De Speel- en Snacktoren is een handige toren die het leuk maakt voor de kippen om hun eten en lekkere snacks te krijgen door middel van een roller.

  Met deze Beeztees Kip Speel- en Snacktoren kan jouw kip zijn lol op! Al pikkend tegen de snack roller zal jouw kip namelijk worden beloond met heerlijk kippenvoer, die jij in de snacktoren hebt verstopt. De roller zal door het pikken namelijk iets gaan draaien, waardoor de beloning vrijkomt uit de gaatjes van de roller. Door de dop aan de zijkant van de snack roller los te klikken, kan je deze vullen met het favoriete voer van jouw kip. Je zet de Speel- en Snacktoren gemakkelijk in elkaar door de losse onderdelen in elkaar te draaien en de roller erin te klikken. Om dit stevig te doen, raden we je aan om het instructieblad in de verpakking goed door te nemen.

  Wanneer de speel- en snacktoren toe is aan een wasbeurt dan kan deze prima in de vaatwasser worden gereinigd op de eco-stand of worden gereinigd met een sopje en een spons. De Speel- en Snacktoren is volledig gemaakt van gerecycled plastic. Deze plastic is afkomstig van 124 drinkpakken die anders in de verbrandingsoven terecht zouden zijn gekomen. Dit maakt de Speel- en Snacktoren een ecologisch verantwoord product. Om ervoor te zorgen dat het kippenvoer niet onder het regenwater komt te staan is de speel- en snacktoren voorzien van een afwateringskanaal. Zo kan het regenwater eenvoudig weglopen.

  Eigenschappen

  • 100% gerecycled
  • Inclusief afwateringssysteem
  • Kan in de vaatwasser op eco-stand
  • Makkelijk in elkaar te zetten
  • Maakt het leuker voor kippen

  Afmetingen

  30 x 30 x 30 cm

Andere klanten kochten ook