Service
Winkelwagen
Menu

Beeztees krabpaal

Beeztees krabpalen zijn zeer functioneel en verkrijgbaar in een uitgebreid aanbod verschillende varianten. Aangezien katten instinctief de behoefte hebben om te krabben, kan een krabpaal zeker niet ontbreken in je huis. Met een Beeztees krabpaal kunnen katten hun nagels scherp houden, maar ze kunnen zich ook goed uitrekken en hun energie kwijt. Bekijk de collectie Beeztees krabpalen direct op deze pagina.

Meer informatie

1 - 16 van 16 Producten

Soorten Beeztees krabpalen

Beeztees krabpalen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo heb je de keuze uit een krabpaal van hout, touw of karton. Ook zijn er Beeztees krabpalen met een ligbed, speeltje of plateau. Katten kunnen dus niet alleen hun nagels slijpen met deze krabpaal, maar ook lekker spelen, uitrusten en uitrekken.

Voordelen krabpaal Beeztees

Naast het feit dat de Beeztees krabpalen multifunctioneel zijn, zien ze er ook nog eens leuk uit in je huis. Dankzij de mooie vormen en materialen passen ze perfect in elk interieur. Ook zijn de Beeztees krabpalen gemaakt van stevige materialen; perfect om kattennagels op te krabben. Door het krabben wordt de buitenste, dode laag van de nagel verwijderd, waardoor er een nieuwe scherpe nagel tevoorschijn komt. Een deel van de Beeztees krabpalen wordt geleverd met een zakje catnip, zo kun je het krabben nog aantrekkelijker maken!

Beeztees krabplank

Naast Beeztees krabpalen, vind je bij Medpets ook Beeztees krabplanken. Deze krabplanken hebben een leuke uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo zijn er Beeztees krabplanken die kunnen worden opgehangen aan de muur, of multifunctionele krabplanken waar je kat ook lekker een dutje kan doen.