Service
Winkelwagen
Menu

Beeztees Kip Snacktoren

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Beeztees Kip Snacktoren

  De Beeztees Kip Snacktoren is een handig hulpmiddel voor het voeren van de kippen. Naast dat het een voerbak is bestaat de snacktoren uit meerdere lagen waardoor er ook kippensnacks in kunnen worden gestopt.

  Wanneer jij jouw kippen regelmatig voorziet van een lekkere snack kun je zeker gebruik maken van deze Beeztees Kip Snacktoren. Doordat de snacktoren uit meerdere lagen en vakjes bestaat kunnen er vele snack in de toren worden gedaan. Bovenop de snacktoren zit een punt waar een appel, een komkommer of een maiskolf aan kan worden gehangen. De snacktoren is een leuke bezigheid voor kippen. Het opzetten van de snacktoren is eenvoudig. De Beeztees Kip Snacktoren komt in een aantal losse onderdelen die in elkaar kunnen worden gezet. Voor de juiste manier van het opzetten van de snacktoren, verwijzen we je graag naar de instructie leaflet in de verpakking van de doos. Zo kun je met het kleinste gemak snel de snacktoren vullen voor je kippen. De bodem van de snacktoren is voorzien van afwateringkanaal zodat het regenwater makkelijk weg kan lopen. Op die manier kun je de toren buiten laten staan zonder dat het kippenvoer of de kippensnack onder water komen te staan. Om ervoor te zorgen dat de snacktoren niet steeds omvalt kan de toren in de grond worden vastgezet. In de toren zitten 4 gaten waardoor de toren stevig op zijn plaats blijft staan zodat de kippen moeiteloos kunnen genieten van de snacktoren.

  Je kunt de snacktoren reinigen door deze te wassen met een sopje of je kunt deze in de vaatwasser reinigen op de eco-stand. De Beeztees Kip Snacktoren is gemaakt van 100% gerecycled plastic waardoor deze ecologisch verantwoord is. Het gerecyclede plastic van de kiptoren komt van 134 drinkpakken. De Beeztees Kip Snacktoren is stevig en biedt vele mogelijkheden voor het voeren van snacks aan de kippen. Door de verschillende bakjes die je op de toren kunt zetten heb jij de mogelijkheid om verschillend voer of snacks in de toren te doen voor de kippen. Na het opzetten van de snacktoren heb je er geen omkijken meer naar, tenzij je de toren gaat schoonmaken. Doordat de snacktoren vastgezet kan worden kan deze in weer en wind buiten blijven staan zonder dat deze wegwaait of dat de kippen hem omgooien.

  Eigenschappen

  • 100% gerecycled plastic
  • Vaatwasserbestendig op eco-stand
  • Gemakkelijk in elkaar te zetten
  • Inclusief pin voor groente of fruit
  • Inclusief 2 snack- of voerbakjes
  • Inclusief afwateringssysteem

  Afmetingen

  30 x 30 x 32,5 cm

Andere klanten kochten ook