Service
Winkelwagen
Menu

Beeztees Hondenjas Teddy

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Product Informatie

  Beeztees Hondenjas Teddy

  De Beeztees Hondenjas Teddy is een hondenjas gemaakt van warme teddy stof. Jouw hond heeft niet snel koud meer met deze zachte teddyjas. De hondenjas is beige gekleurd en heeft gekleurde zakjes op de rug.

  De Beeztees Hondenjas Teddy is eenvoudig aan te trekken. Je steekt de pootjes van jouw hond door de daarvoor bestendige openingen en maakt deze jas voor een hond van klein formaat vervolgens met een rits vast op de rug. Deze bevat twee ritslipjes, zodat je de riem makkelijk aan de halsband of het tuigje kunt bevestigen dat jouw hond draagt. Je hond heeft daar geen last van. De drie zakjes op de rug van het jasje zijn eveneens middels een ritssluiting te openen. Als het jasje na het dragen vies geworden is, kan deze uitgewassen worden op dertig graden.

  Eigenschappen

  • Beschermt optimaal tegen kou en wind
  • Inclusief drie zakjes op de rug met ritssluiting
  • Gemaakt van warme teddy stof
  • Het ritsje op de rug maakt het mogelijk een riem naar keuze aan tuigje of halsband te bevestigen

  Kleur

  Beige

  Maat

  Om er zeker van te zijn dat je de juiste maat voor jouw huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier goed op te meten. In het artikel Hoe weet ik welke maat mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe jij jouw huisdier het beste kunt opmeten.

  Maattabel

  MaatvoeringBeeztees Hondenjas Teddy
  Borstomvang
  20 cm
  24 cm
  28 cm
  32 cm
  36 cm
  40 cm

  Wat als de Beeztees Hondenjas Teddy niet past?

  Om te controleren of de Beeztees Hondenjas Teddy past, mag je de jas uit de verpakking halen en naast jouw huisdier houden. Zo kun je controleren of het past. Je mag de jas, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met jouw huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat de jas bevlekt is, gedragen is, hondenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar je teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Andere klanten kochten ook