Service
Winkelwagen
Menu

Beeztees Cat Cubes

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Product Informatie

  Beeztees Cat Cubes

  De Beeztees Cat Cube is het kattenmeubel dat perfect past in uw interieur. Het mooie design en de verschillende kleuren zorgen ervoor dat u het meubel kunt aanpassen aan uw interieur. Door de verschillende Cat Cubes te combineren, zorgt u ervoor dat uw kat van alle behoeften is voorzien. Speel daarnaast ook met de indeling van de Cat Cubes zodat u uw kat elke keer weer kunt verrassen.

  Beeztees Cat Cubes Play

  De Beeztees Cat Cube Play is een open cabine waar uw kat zich kan vermaken door met de bijgeleverde balletjes te spelen. Bij de Cat Cube Play worden twaalf losse balletjes en één balletje aan een touw geleverd. De balletjes worden in verschillende kleuren geleverd, namelijk mint, petrol en blauw.

  Beeztees Cat Cubes Scratch

  De Beeztees Cat Cube Scratch is een open cabine waar uw kat aan de krabpaal kan krabben. De krabpaal wordt in het midden van de cabine bevestigd. U kunt zelf bepalen of u de cabine horizontaal of verticaal plaatst.

  Beeztees Cat Cubes Dinner

  De Beeztees Cat Cube Dinner is een open cabine waar uw kat ongestoord kan eten en drinken. Bij de Cat Cube Dinner worden er twee RVS bakjes geleverd.

  Beeztees Cat Cubes Sleep

  De Beeztees Cat Cube Sleep is een dichte cabine waar uw kat heerlijk een dutje kan doen. Bij de cabine wordt een kussentje geleverd zodat uw kat heerlijk kan slapen.

  Materiaal en kleuren

  De Beeztees Cat Cubes zijn gemaakt van kunststof. De Cat Cubes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, namelijk in het grijs, wit, groen of blauw. Eén Cube weegt ongeveer 2 kilo.

  Afmetingen

  49 x 29 x 32,6 cm

Andere klanten kochten ook