Service
Winkelwagen
Menu

Beeztees Bench

Een Beeztees bench zorgt voor een veilig plekje voor je hond. In een bench kan je hond zich even terugtrekken, maar een bench kan ook worden gebruikt om een puppy op te voeden. Bekijk de collectie Beeztees benches op deze pagina.

Meer informatie

1 - 3 van 3 Producten

Beeztees bench soorten

Bij Medpets vind je verschillende soorten Beeztees benches in verschillende kleuren en afmetingen. Het is belangrijk om de juiste bench te kiezen voor je hond, zodat deze in de bench kan gaan staan, liggen en ronddraaien. Beeztees benches hebben 2 deurtjes, waardoor je ze overal gemakkelijk kunt plaatsen zonder de doorgang te blokkeren. Daarnaast kunnen ze makkelijk worden schoongemaakt. Ook is er een inklapbare Beeztees hondenbench, zodat je deze netjes kunt opbergen.

Beeztees travel bench

Ben je op zoek naar een Beeztees travel bench voor jouw huisdier? In de Beeztees reismand Rhino kun je kleine huisdieren, zoals puppy’s, kittens, kleindieren en kleine honden en katten vervoeren. Omdat deze Beeztees travel bench is voorzien van voldoende ventilatiegaten en een doorzichtig deurtje, kun je je huisdier hier comfortabel in vervoeren.

Beeztees benchkussen

Naast Beeztees benches vind je bij Medpets ook leuke accessoires om de bench gezelliger te maken. Zo kun je een spiegeltje in de bench hangen om ervoor te zorgen dat je puppy zich niet eenzaam voelt. Ook is het belangrijk dat je hond comfortabel kan liggen als hij in de bench moet. Hiervoor kun je een Beeztees benchkussen in de bench leggen. Zo kan je hond extra lekker uitrusten!