Service
Winkelwagen
Menu

Beaphar Vlooienpoeder

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Product Informatie

  Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

  Beaphar Vlooienpoeder

  Beaphar Vlooienpoeder is een bestrijdingsproduct voor vlooien bij honden en katten. Het product is uitsluitend geschikt voor de bestrijding van aanwezige vlooien, dit omdat het een werkingsduur van 1 week heeft. Wanneer nodig kan de behandeling na een week herhaald worden. Het is na de behandeling aanbevolen om uw dier te behandelen met een anti-vlooien Spot on, om zo de vlooien langdurig te weren.

  • Doodt vlooien op het dier
  • Werkt snel en direct
  • 1 week bescherming tegen vlooien

  Gebruik

  De aanbevolen dosering bedraagt ongeveer 1 g poeder per kg lichaamsgewicht bij honden en 2 g poeder per kg lichaamsgewicht bij katten. Het poeder zorgvuldig over de schone, droge vacht strooien en goed inwrijven. U dient daarna voorzichtig het overtollige poeder weg borstelen om opname door likken te voorkomen. Zorg er voor dat het poeder niet in de ogen van het dier terecht komt. De behandeling zo nodig na 1 week herhalen. Het product is niet geschikt voor langharige honden.

  Niet gebruiken bij: zieke of herstellende dieren, puppies jonger dan 3 maanden, kittens jonger dan 6 maanden, dieren met ernstige huidaandoeningen.

  Samenstelling

  Beaphar Vlooienpoeder bevat Pyrethrum extract en Piperonyl-butoxide.

Andere klanten kochten ook