Service
Winkelwagen
Menu

Beaphar Bio Teken- en Vlooiendruppels

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Product Informatie

  De Beaphar Bio Teken- en Vlooiendruppels voor honden en katten zijn helaas niet meer verkrijgbaar in verband met de Biocidenverordening. Voor een alternatief kunt u hier kijken.

  Beaphar Bio Teken- en Vlooiendruppels

  De Bio Teken- en Vlooiendruppels van Beaphar zijn geschikt voor honden en katten vanaf 12 weken oud. De druppels bieden gedurende 4 weken bescherming tegen teken, vlooien en andere bijtende insecten. De druppels bevatten de natuurlijke werkzame stoffen Margosa extract en Pyrethrum.

  Voordelen van Beaphar Bio Teken- en Vlooiendruppels

  • Natuurlijke afweer van teken, vlooien en andere bijtende insecten
  • 4 weken werkzaam
  • Geschikt voor honden en katten vanaf 12 weken

  Varianten

  • Beaphar Bio Teken- en Vlooiendruppels - Hond: 3 pipetten
  • Beaphar Bio Teken- en Vlooiendruppels - Hond: 6 pipetten
  • Beaphar Bio Teken- en Vlooiendruppels - Kat: 3 pipetten

  Toepassing

  Neem een pipet uit de verpakking en knip het topje van de pipet af met een schaar. De inhoud aanbrengen op de huid in de nek van het dier, zodat de vloeistof niet opgelikt kan worden. Hierbij dient de vacht zoveel mogelijk opzij geduwd te worden. Breng de inhoud van de pipet aan door eenmaal stevig in de pipet te knijpen. Tijdens het knijpen de pipet zo veel mogelijk over de ontblote huid bewegen, zodat de inhoud over een zo groot mogelijk huidoppervlak verdeeld wordt.

  Dosering

  Gewicht dier Dosis
  Hond minder dan 15 kg 1 pipet
  Hond meer dan 15 kg 2 pipetten
  Kat 1 pipet

  Behandeling iedere 4 weken herhalen. Indien uw huisdier nat is geworden, bijvoorbeeld tijdens het zwemmen of door de regen, kan de behandeling minimaal 7 dagen na de eerste behandeling weer herhaald worden.

  Samenstelling

  Margosa extract 50g/kg en Pyrethrum 20g/kg.

  Naast Beaphar Bio Teken- en Vlooiendruppels zijn er ook de Beaphar Bio Teken- en Vlooienband en de Beaphar Bio Teken- en Vlooienspray voor hond en kat.

Andere klanten kochten ook