Beaphar Vlooien Anti-Conceptie Kat

Beaphar Vlooien Anti-Conceptie Kat

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Beaphar Vlooien Anti-Conceptie is een preventief anti-vlooienmiddel wat makkelijk gegeven kan worden aan alle katten. De vloeistof kan samen met het voer worden gegeven.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Gratis verzending vanaf €59,-
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie
  • Bijsluiters

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Beaphar Vlooien Anti-Conceptie Kat

Dit middel zorgt ervoor dat de eitjes van de vlo niet meer uitkomen, maar de op uw dier aanwezige vlooien worden niet gedood. De werkzame stof lufenuron (133g/ampul ) doorbreekt de levenscyclus van de vlo, zodat er geen nieuwe vlooien ontstaan. Hierdoor voorkomt het de ontwikkeling van een vlooienplaag in de omgeving van uw huisdieren. Uw huis blijft dus vlovrij. Ook geschikt voor kittens. Het product is veilig bij gebruik in de omgeving van kinderen.

Een verpakking bevat 3 knijpampullen en beschermt 3 maanden tegen vlooien. Een ampul kan door het voer, of direct in de bek gegeven worden.

Toedieningswijze / Dosering:

De aanbevolen dosering is 30 mg lufenuron per kg lichaamsgewicht per maand.

Katten tot 4,5 kg één kleine knijpampul van 133 mg lufenuron per maand.

Dien Beaphar Vlooien Anti-Conceptie toe tezamen met de helft van de dagelijkse hoeveelheid voer. Geef de rest van het voer als de behandelde hoeveelheid is opgegeten. De Vlooien Anti-Conceptie suspensie kan ook direct na het eten op de rug van de tong van de kat aangebracht worden. Behandel alle in huis aanwezige honden en katten op hetzelfde tijdstip, met uitzondering van zogende kittens en puppies. Verschillende honden en katten wel afzonderlijk voeren om te zorgen dat ieder dier de juiste hoeveelheid Beaphar Vlooien Anti-Conceptie opneemt. De eventueel aanwezige honden kunnen met de Beaphar Vlooien Anti-Conceptie Hond tabletten behandeld worden. Beaphar Vlooien Anti-Conceptie werkt niet tegen volwassen vlooien. Het kan daarom nodig zijn om in geval van een ernstige besmetting de behandeling in het begin te ondersteunen met een middel dat werkt tegen volwassen vlooien.

Beaphar Vlooien Anti Conceptie is verkrijgbaar voor:

katten tot 4.5 kg

Product ID: 1414
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Beaphar Vlooien Anti-Conceptie Kat ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
prima
Door , 27 mei 2021

prima mijn katten tot op heden geen last van vloeien

vluchtende vlooien
Door , 11 mei 2021

Super niks meer aan doen.

Voor kat met allergie
Door , 01 februari 2021

Heel blij met deze manier van ontvlooien. Een van m'n poezen heeft een ernstige allergische reactie gehad van een pipetje die je op de huid smeert. Deze manier gaat goed, en gebruik het ook voor de andere kat. Is wel wat duurder, en je moet het maandelijks geven.

vind het goed maar hij heeft nog vlooien misschien moet ik h
Door , 24 januari 2021

ik vind her goed de vlooien zijn minder maar nog wel aan wezig volgen de keer probeer ik voor een kat van meer dan 5 kilo

Vlooienanticonceptie
Door , 14 september 2020

2 aten het netjes met hun voeding op 2 lieten het mooi staan ???????? dus blij dat het ook rechtstreeks in de mond kon... kleinere dosering was misschien prettiger.. beter te verstoppen

mw
Door , 26 augustus 2020

goed en makkelijk te geven

Beoordelingen 1 - 6 van 35