Service
Winkelwagen
Menu

Bach Vervain (Ijzerhard)

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 15,95
(€ 797,50 / l)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4.8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Hoe werken de Bach Bloesem Remedies?

  Iedere Bach Remedie behandelt een bepaalde negatieve emotie. Je kunt er één gebruiken of meerdere combineren afhankelijk van de gemoedstoestand(en) van jouw dier. Een voorbeeld van een situatie waarbij je Bach Bloesems kunt gebruiken is bij angst en onzekerheid, zoals bij een verandering van omgeving, onweer en rond Oud & Nieuw. Bach bloesems kunnen jouw dier in het geval van vuurwerkangst ondersteunen.
  In het geval van acute spanning kun je Bach Rescue gebruiken. Hierin is een aantal Bach Bloesem Remedies gecombineerd. De remedies bevorderen het in balans komen/behouden van lichaam en geest.

  Welke Bach Bloesem kies ik?

  Er zijn veel verschillende bloesems. Deze zijn onderverdeeld in 7 groepen. Een keuze maken kan dan best lastig zijn. De bloesems kunnen elkaar versterken. Het is dan ook vaak de beste keus om een mengsel van bepaalde bloesems te maken. Laat je hiervoor altijd adviseren door een deskundige. Zo weet je zeker dat je de juiste combinatie gebruikt die past bij jouw dier.

  Groepen:

  Dr. Edward Bach bestudeerde het gedrag en met name de stemmingen en emoties van mensen. Die deelde hij in zeven groepen in. Deze zijn ook bij de dieren van toepassing. Dit zijn de groepen:

  • Angst: Rock Rose, Mimulus, Cherry Plum, Aspen
  • Onzekerheid: Cerato, Scleranthus
  • Onvoldoende interesse in het hier en nu: White Chestnut
  • Eenzaamheid: Impatiens, Heather
  • Overgevoeligheid: Agrimony, Walnut, Holly, Vervain
  • Wanhoop, berusting: Larch, Star of Bethlehem, Oak, Crab Apple
  • Overbezorgdheid voor het welzijn van anderen: Chicory, Vine, Beech

  Voor welke dieren zijn de Bach Bloesems geschikt?

  Je kunt de Bach bloesems voor honden, katten en paarden gebruiken, maar ook andere dieren kunnen van de werking profiteren.

  Dosering

  Doe 2 druppels in een mengflesje (30 ml) met mineraalwater en druppel minimaal 4x daags 4 druppels, of als het nodig is meer, naar behoefte in de bek.
  Bij paarden dien je 10 druppels per keer toe.

  Indien je dier de druppels niet accepteert, doe de druppels dan eerst op een warm lepeltje en laat de alcohol uit het product verdampen.

  VET logo

Andere klanten kochten ook

Bach Vervain (Ijzerhard) ervaringen
 • werkt goed
  Door rob, vrijdag 4 november 2022

  Met Holly prima de scherpe kantjes van jalouzie onder (indoor)katten er af gekregen. Kater valt de kleinere vrouwtjespoes niet meer aan.

 • Goed product
  Door Gerda, dinsdag 9 februari 2021

  Vino. Het werkt goed. Had het aan de kat gegeven die juist dominant gedrag vertoont. Werd nog erger. Was bedoeld om dit gedrag iets in te tomen, mijn fout. Niet goed gelezen.

 • duur maar goed
  Door L.U.C.I.A., woensdag 15 augustus 2018

  Ik vind het vrij duur Maar samen met verstand van honden en geduld en dit! is het wel gelukt

 • Werkt super
  Door A. Martens, dinsdag 28 november 2017

  Mijn kat valt de andere niet meer aan! Het is nu gewoon spelen.

 • Vuurwerkangst
  Door Marjo, maandag 10 november 2014

  Onze hond heeft last van vuurwerkangst. Via MeCeBi in Putten kreeg ik het advies om hem een specifieke mix van Bach bloesem druppels te geven. Ik had al eerder Bach Rescue gebruikt wat niets deed dus was erg sceptisch. Ik gebruik nu al 3 jaar een mix van de volgende 3 Bach bloesems: Cherry Plum / Mimulus / Rock Rose en het gaat aanzienlijk beter. Het is wel belangrijk om al direct begin december te beginnen met een lage dosis en dan richting Oud en Nieuw het aantal druppels op te voeren. Ik maak begin december een flesje van 30ml met daarin koud gekookt water met daarin 2 a 3 druppels van elk van de 3 bovengenoemde bloesems. Van dit mengsel geef ik vanaf begin tot midden december 3x 1 druppel, dan van midden december tot kerst 3x 2 druppels en tussen kerst en Oudjaar 3x 3 druppels per dag of meer naargelang behoefte, op het voer.