Service
Winkelwagen
Menu

Bach Rescue Remedy - Druppels

Kies je product (2 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 22,95
(€ 1.147,50 / l)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Bach Rescue Druppels zijn een combinatie van een aantal Bach Bloesem Remedies. Bach Bloesem Remedies zijn een geheel van 38 op planten en bloemen gebaseerde remedies die zijn ontdekt door de Engelse arts Dhr. Edward Bach. Elke remedie draagt bij tot het in balans brengen van lichaam en geest.

  Werking Bach Rescue Remedy druppels

  De druppels van Bach Rescue zijn direct te gebruiken bij innerlijke onrust en/of spannende situaties. Ze helpen bij een zenuwachtig gevoel. Denk hierbij aan angst voor onweer, vuurwerk, andere harde geluiden, een verhuizing, een verandering van omgeving of een dierenartsbezoek. Doordat de druppels op natuurlijke basis zijn kan het bij dieren langere tijd gebruikt worden, ook in combinatie met andere middelen.

  Gebruiksaanwijzing:

  De druppels toevoegen aan het drinkwater of mengen door het voer van de dieren. De dosering is vier druppels per bak. Grotere dieren, zoals paarden, tien druppels in hun drinkwater of voer. Sommige dieren drinken niet vaak en krijgen de remedies dan niet regelmatig genoeg binnen om er baat bij te hebben. In dat geval een mengflesje gebruiken. Is er geen water voorhanden, doe dan de 4 druppels op de tong, zonder dat u met de pipet de tong aanraakt. Ook kunt u de dosering op poten, klauwen of oren druppelen, zodat deze door de huid wordt opgenomen.

  Indien nodig kunt u uw huisdier de druppels 4 tot 6 keer per dag geven.

  Grotere dieren, zoals paarden, 10 druppels per keer in hun drinkwater of in de mond. Sommige dieren drinken niet vaak en krijgen de remedie dan niet regelmatig genoeg binnen om er baat bij te hebben, dan liever op een klein stukje brood om er zeker van te zijn dat het dier het binnen heeft.
  Mag tot 5 x daags worden gegeven.

  Ingrediënten:

  Alcohol 27 vol.%, Helianthemum nummularium, Clematis vitalba, Impatiens glandulifera, Prunus cerasifera, Ornithogalum umbellatum.

  Er is ook een alcoholvrije variant van Bach Rescue Remedy: Bach Rescue Remedy Pets - Alcoholvrije Druppels.

  VET logo

Andere klanten kochten ook

Bach Rescue Remedy - Druppels ervaringen
 • Ging niet goed met de honden
  Door Rene, maandag 13 november 2023

  Tranende ogen en hoesten, vooral gal ophoesten. Nadat we gestopt waren met de druppels ging het weer beter dus helaas voor ons een heel duur grapje geweest want de druppels zijn niet goedkoop.

 • Verkeerd besteld vanuit mij
  Door CvV, vrijdag 3 juni 2022

  Ik wist dat mijn hond hier niet op reageerde. Wilde het in combi met de adaptil verdamper proberen. Maar ik dacht dat het Bach rescue remedie voor dieren was. Dus ik heb niet goed gekeken. Op die laatste reageert hij trouwens ook niet:).

 • Zeer goed
  Door Martine, vrijdag 25 februari 2022

  Mijn getraumatiseerde hond uit Spanje wordt veel rustiger en minder angstig. Helpt echt!!

 • Bach,
  Door A.strubbe, woensdag 23 juni 2021

  Dit middel werkt rustgevend op mijn ridgeback, hij beter met de situatie omgang

 • Fijn in gebruik met spoed
  Door Mariska, woensdag 2 juni 2021

  Onze pup was heel druk na operatie knie Moest 21 dagen volledige bench rust De eerste 2 weken werkte de druppels perfect Nu wordt het minder helaas