Service
Winkelwagen
Menu
Vakantiegeld deals! - Scoor nu tot 30% korting! Lees meer

Anti-Lick Strip Prevent

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Product Informatie

  De Anti-Lick Strip Prevent is een unieke, effectieve wondpleister die de kans verkleint dat uw hond of kat aan een wond bijt of likt. Het verkleint hierdoor de kans op huidirritaties, infecties en zweren.

  Unieke, effectieve bescherming:

  Heeft uw huisdier last van obsessief lik-, bijt- of kauwgedrag dat u niet kunt tegenhouden? Dit gedrag kan leiden tot serieuze problemen voor uw dier. Voor het eerst is er nu een oplossing die gemakkelijk en effectief kan zijn. De Anti-Lick Strip Prevent is het eerste bewezen effectieve product in zijn soort om uw huisdier ervan te weerhouden dit lik gedrag voort te zetten. Het mooiste is dat deze unieke pleisters zijn gemaakt van natuurlijke actieve ingrediënten waardoor ze veilig te gebruiken zijn.

  Hoe werkt de Anti-Lick Strip Prevent pleister?

  De Anti-Lick Strip Prevent is een unieke pleister met een medisch verantwoorde, klevende binnenzijde en een buitenzijde die volkomen natuurlijke actieve ingrediënten bevat. Deze natuurlijke ingrediënten zijn o.a. cayennepeper, oregano, citroenpoeder en kruidnagelolie. Deze kruiden hebben een goede afschrikkende werking zodra het dier eraan ruikt of likt, voelt of bijt.

  Toepassing:

  Verwijder de papieren achterkant van de Anti-Lick strip. Niet op open wond aanbrengen! Bij een open wond eerst een gaasje over de wond aanbrengen. Bevestig de Anti-Lick Strip met de plakzijde op de vacht , laat de uiteinden circa 1,25 cm overlappen. De poederzijde dient zich aan de buitenkant te bevinden. De Anti-Lick Strip is zo ontwikkeld dat deze er na enkele dagen vanzelf afvalt. Wanneer uw dier na de eerste strip nog steeds de lik- kauw en/of bijtneigingen vertoont, dan direct een nieuwe strip aanbrengen.

  Hoe kan de Anti-Lick Strip Prevent pleister mijn dier helpen?

  Wanneer u obsessief gedrag constateert zoals likken, bijten of kauwen kunt u de Anti-Lick Strip Prevent gebruiken om de kans te verhogen dat dit gedrag uitgebannen wordt. De preventieve aard van de producten helpt om huidirritaties te voorkomen en het verkleint de kans op infecties en zweren.

  Indicaties:

  • Hot Spots
  • Huidirritaties of ontstoken plekken
  • Granulomen (ophopingen van ontstekingscellen)
  • Gezwellen of open wonden die veroorzaakt zijn door constant likken
  • Chirurgische ingrepen

  Maten

  • S - 3.8 x 10.2 cm.
  • M - 3.8 x 12.7 cm.
  • L - 3.8 x 15.2 cm.

  Per 6 stuks verpakt.

Andere klanten kochten ook